Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 22:49

Κυριάρχησε ο Δημητράκης στο ΣΕΦ (η παρουσία των αθλητών του Πανναξιακού)

Ο αθλητής του Πανναξιακού, Ανδρέας Δημητράκης επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των μεσαίων αποστάσεων.

Ο δρομέας του Ανδρέα Καρρέ έτρεξε δίχως συναγωνισμό, παρόλα αυτά τερμάτισε σε 3.45.42 κι έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Τορούν.

Ο έμπειρος δρομέας έφτασε σήμερα στις 12 νίκες του στο αγώνισμα στην ιστορία της διοργάνωσης και αύριο θα διεκδικήσει το έκτο του νταμπλ διεκδικώντας τη νίκη στα 3.000 μέτρα. 

Στο φώτο φίνις κρίθηκε η δεύτερη θέση, την οποία κατέλαβε ο Χρήστος Παπούλιας (ΠΑΟ) με 3.54.86, ενώ τρίτος ήταν με την ίδια επίδοση ο Πέτρος Παπαιωάννου (ΠΓΣ).

"Δεδομένο του ότι έτρεξα μόνος μου ήταν ένας καλός χρόνος. Από τη Βιέννη ακόμη φάνηκε πως είμαι καλά, παρά το γεγονός ότι ήμουν λίγο διστακτικός εξαιτίας ενός τραυματισμού που με είχε κρατήσει πίσω. Στόχος μου αύριο να κάνω το νταμπλ και να πετύχει μια καλή επίδοση στο πλαίσιο της προετοιμασία μου για το Ευρωπαϊκό", είπε ο Δημητράκης.

Όσο αφορά τους άλλους αθλητές του Πανναξιακού, ο  Αλέξανδρος Σουκούλης που συμμετείχε στην ίδια κούρσα, στάθηκε άτυχος, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε.

Η Ίρις Γεράση με χρόνο 56,91 στην 2η προκριματική σειρά στα 400μ. , πέρασε στους τελικούς, στους οποίους με χρόνο 56,93 τερμάτισε στην 5η θέση.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη, επέλεξε να μην συμμετέχει τελικά στους αγώνες, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην σφαίρα ο Παναγιώτης Ακτύπης έχοντας μια ενόχληση στο χέρι επέλεξε να μην αγωνιστεί και να προστατευτεί από ενδεχόμενο σοβαρότερο τραυματισμό.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares