Σάββατο, 14 Απριλίου 2012 13:54

Αθλητικά άστεγος ο κλασικός αθλητισμός στην Πάρο

gas parou-logo1

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Πάρου, πρόσφατα διαγράφηκε από τον πίνακα των σωματείων του ΣΕΓΑΣ.

Αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τον κλασικό αθλητισμό στην Πάρο, αφού για πολλά χρόνια ο ΓΑΣ Πάρου είχε την ευθύνη στα αθλήματα στίβου.paros-vacations-1

Ο λόγος της διαγραφής από τους πίνακες του ΣΕΓΑΣ είναι γιατί δεν είχαν καμία δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια.

Ένα από τις πιο γνωστές διοργανώσεις του ΓΑΣΠ στο πανελλήνιο, ήταν ο υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου που είχε την ονομασία «O γύρος της Πάρου 52 χιλιόμετρων».

Σίγουρα, οι ευθύνες βαρύνουν πρώτα απ’ όλα τις διοικήσεις του συλλόγου οι οποίες δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το έργο των προγενέστερων, αλλά και την συνέχιση των αθλητικών διοργανώσεων του συλλόγου.

Ο ΓΑΣ Πάρου θα πρέπει να υφίσταται ως σύλλογος με καλύτερη οργάνωση και περισσότερη δουλειά από αυτούς που αγαπούν τον κλασικό αθλητισμό στην Πάρο, για την ανάδειξη ταλέντων αλλά το κυριότερο… την αθλητική στέγαση όλων αυτών των νέων της Πάρου και Αντιπάρου που πλέον δεν έχουν την δύναμη να προπονηθούν όπως θα έπρεπε. Είναι λοιπόν άμεση ανάγκη η συσπείρωση όλων αυτών των ανθρώπων, για να γίνει πάλι ο ΓΑΣ Πάρου ενεργό σωματείο με όραμα αλλά και δραστηριότητες που θα ελκύει τα βλέμματα όλων.

Η ΚΔΕΠΑΠ θα έπρεπε σε αυτό το σημείο, να αναλάβει πρωτοβουλία έτσι ώστε όλος αυτός ο κόσμος που εμπλέκετε με τα αθλήματα του στίβου να βγει σύντομα από την απραξία που έχει περιέλθει.

paros-adonis

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares