Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 18:23

Σοφία Σακοράφα: Πρωτοποριακός θεσμός για τη χώρα το Portarathlon

Την στήριξη της και παράλληλα την σημαντικότητα του Portarathlon εξέφρασε μέσω δημόσιας τοποθέτησης της η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Αναλυτικά: 

Εκ μέρους της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ χαιρετίζω τη φετινή διοργάνωση του PORTARATHLON και, πιστεύοντας πως εκφράζω και την ευρύτερη αθλητική κοινότητα, πρέπει να πω ότι προσβλέπουμε στην επιτυχία και την προοπτική αυτού του πρωτοποριακού για τη χώρα μας θεσμού.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της διοργάνωσης εκτείνεται πέρα και από την αδιαμφισβήτητη αξία των συνθέτων αθλημάτων που περιλαμβάνει, αφού αντικατοπτρίζει και την ιδιαίτερη δυναμική της αθλητικής και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας της Νάξου και των Κυκλάδων.
Αξίζουν ειλικρινή θερμά συγχαρητήρια και η αντίστοιχη αναγνώριση και ευχαριστία, σε όσους συμβάλλουν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην υλοποίηση αυτών των ξεχωριστών αγώνων και στη δικαίωση του οράματος που τους γέννησε.
Δεν μας αρκεί μόνο να ευχόμαστε Καλή Επιτυχία. Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι ο ΣΕΓΑΣ θέλει πραγματικά να εξαντλεί τις δυνατότητές του, τόσο αυτοδύναμα ως Ομοσπονδία όσο και στη συνεργασία του με όλους τους φορείς που εμπλέκονται ή ενδιαφέρονται για τη διοργάνωση και την επιτυχία τέτοιων διοργανώσεων.
Το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού απαιτεί από όλους μας υπερβάσεις. Αυτό είναι ένα χρέος στο οποίο μπορούμε να ανταποκριθούμε, αν είμαστε όλοι μαζί, χωρίς αχρείαστες διαιρέσεις, απέναντι στον κοινό μας στόχο για ένα καλύτερο αθλητικό μέλλον.
Γι’ αυτό και έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, σήμερα, μια διοργάνωση σαν το PORTARATHLON, για την οποία αξίζουν μεγάλες προσδοκίες,

Καλή Επιτυχία !

Σοφία Σακοράφα
Πρόεδρος Δ.Σ./Σ.Ε.Γ.Α.Σ

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares