Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 23:01

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς στον Παμμηλιακό

Η λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε επίπεδο Κυκλάδων σηματοδοτεί την έναρξη του προγραμματισμού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο τμήμα στίβου του Παμμηλιακού.

Έχοντας βάλει τις βάσεις με ένα δυνατό προπονητικό τιμ και διοικητικών παραγόντων που έχουν όρεξη και μεράκι για τον κλασικό αθλητισμό, ο Παμηλιακός δικαίως ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Όμως, η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της. Χρειάζεται δουλειά, προσήλωση στον στόχο και επιμονή. Και στον Παμμηλιακό το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, πραγματοποιώντας μάλιστα την πρώτη συνάντηση προκειμένου να μπουν οι βάσεις του πλάνου για την επόμενη χρονιά.

K16 PAMMILIAKOS MYKONOS

Η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο ''Τα Γλαρονήσια'' του προέδρου Μιχάλη Βαμβακάρη, που είχε επίσημο προσκεκλημένο τον βετεράνο αθλητή και προπονητή στίβου κ. Γιώργο Καρδάκο, που από πέρυσι έχει αναλάβει το πόστο του ειδικού συμβούλου.

Φυσικά, παρόντες ήταν και οι προπονητές των τμημάτων στίβου του συλλόγου, Γιάννης Μάρκος, Δημήτρης Πουλάκης και Ιάκωβος Καβαλιέρος, αλλά και ο έφορος Δημήτρης Ζαγουρής που έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της προσπάθειας.

Το άμεσα επόμενο διάστημα αναμένονται δράσεις και ανακοινώσεις από τον Παμμηλιακό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί και η συμμετοχή 6 αθλητών στα πανελλήνια πρωταθλήματα, καθώς έπιασαν τα όρια στα διασυλλογικά των Κυκλάδων.

PAMMILIAKOS STIVOS OMADA K 18 NAXOS

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares