Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 22:18

Πανναξιακός: Λήξη αγωνιστικής περιόδου με τα Μηλώσια και ευχαριστώ σε Σταυρίτη και sportcyclades

Με τη συμμετοχή αθλητών από την ακαδημία του στους αγώνες στίβου ''Ιουλιανός Βλασερός'' που έγιναν στο πλαίσιο των Μηλωσίων ο Πανναξιακός με ανακοίνωση του χαιρετίζει τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ενώ παράλληλα ευχαριστεί τον φωτογράφο τους sportcyclades.gr κ. Νίκο Σταυρίτη και το site που κάλυψε όλους τους αγώνες, σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

Το τμήμα στίβου του Πανναξιακού ΑΟ χαιρετίζει τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου του στίβου που ολοκληρώθηκε με την διοργάνωση των Μηλωσίων που έγινε το Σάββατο 24/07/2021.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν με επιτυχία από τον Ζευς Φιλωτίου και ο Πανναξιακός συμμετείχε με πολλούς μικρούς και μεγάλους πρωταθλητές (μίνι, παμπαίδες, παίδες) που πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις και κέρδισαν πολλά μετάλλια.

Ευχαριστούμε θερμά τον φωτογράφο Νίκο Σταυρίτη για την φωτογραφική κάλυψη των εγχώριων διοργανώσεων στίβου και το Sportcyclades,gr για την προβολή των αγώνων στίβου όλης της χρονιάς

Συγχαίρουμε τέλος και τον Ζευς Φιλωτίου για την επιτυχημένη διοργάνωση των Μηλωσίων.

για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Ο έφορος στίβου

Πολυχρονάκος Ιωάννης Τομπάς Πλάτων

*Εμείς στο sportcyclades.gr νιώθουμε περήφανοι που ιστορικοί σύλλογοι όπως ο Πανναξιακός αναγνωρίζουν το έργο των συνεργατών μας. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει τα 15 χρόνια ύπαρξης του site μας, υπηρετώντας και προβάλλοντας τον αθλητισμό των Κυκλάδων σε όλα τα επίπεδα.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares