Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 14:13

Αίαντας Τήνου: Το «Μπράβο» για την εξαίρετη διοργάνωση ''Δήλεια 2021'' φαντάζει λίγο

Τα 11α Δήλεια ήταν τα καλύτερα που έχουν διοργανωθεί μέχρι σήμερα και αυτό πιστοποιείται μέσα από τις εντυπώσεις που αποκόμισαν όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες που αναχώρησαν από τη Μύκονο έχοντας στις αποσκευές τους κάτι παραπάνω εκτός από μετάλλια και εμπειρίες... την ικανοποίηση της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθαι σε έναν αγώνα που το επίπεδο του ανεβαίνει συνεχώς.

Ένα από αυτά τα σωματεία είναι και ο Αίαντας Τήνου, που κάνει σπουδαία δουλειά στο τμήμα του Κλασικού Αθλητισμού. Με ανακοίνωση τους στην επίσημη σελίδα τους, οι Τηνιακοί μιλάνε με πολύ θερμά λόγια για τα ''Δήλεια 2021'' συγχαίροντας και ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές.

Δήλεια 2021: Όλα τα αποτελέσματα και οι συμμετοχές

Η ανακοίνωση:

Δήλεια Αγώνες στίβου

Με τα «ΔΗΛΕΙΑ 2021» να ανήκουν στο κοντινό παρελθόν πλέον , ήρθε η ώρα για την γενική αποτίμηση του αγωνιστικού διήμερου .

Μετά την ληξη του αγώνα «θεσμού» των Κυκλαδων , πέρα από τις διακρίσεις , την εν γενεί καλή εμφάνιση , τα μετάλλια και τις επιδόσεις , κυρίως επιστρέψαμε με ένα πλατύ χαμόγελο στην βάση μας .

Άλλη μια χρόνια δημιουργικότητας , υγείας και ευρωστίας όσο μας επέτρεψαν οι συνθήκες . Πολεμήσαμε και εξελιχθήκανε και εμείς και όλοι οι φίλοι μας και συναθλητές από τα αλλά σωματεία .
Αρκετοί οι νέοι φέτος στην ομάδα και διψούσαν για τα πάντα .

Οι παλιοί ήξερες καλά τι να περιμένουν και το περίμεναν πως και πως .

Οι νέοι μας πλέον έμαθαν , και εφεξής θα το περιμένουν και αυτοί με ανυπομονησία .

Όλο και πιο δυνατές οι συμμετοχές , όλο και πιο πολλοί οι νέοι που δίδαξαν αγωνιστικότητα , ήθος και άμιλλα απο όλα τα μετέχοντα σωματεία.

Και εμείς όλοι οι υπόλοιποι , απο την πλευρά μας , εκείνη του προπονητή/συνόδου/γονέα/φίλου παρακολουθούσαμε με έκδηλη περηφάνεια στο βλέμμα , αλλά όχι στον λόγο αυτήν την υπέροχη γιορτή του αθλητισμού.

Το «Μπράβο» για την εξαίρετη διοργάνωση φαντάζει λιγο .

Μπράβο αρχικά στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και το προεδρείο και τεχνικό επιτελείο αυτής Dimitris Pappas Πέτρος Σιδερής και Kalliopi Daktylidi και δευτερευόντως σε ΟΛΑ τα σωματεία και τους μετέχοντες αθλητές .

Last but not least , το πανταχού παρών και τα πάντα τηρών sportcyclades

Σφίξαμε τα χέρια , χαιρετηθήκαμε εγκάρδια και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου Που θα αφήσουμε για άλλη μια χρόνια τις καλύτερες των εντυπώσεων ο ένας στον άλλον .

Kostas Messas

George Charalambidis

Γ.Σ. Αιαντας ΤΗΝΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares