Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 10:47

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων: Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Local Discussion Clubs»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Local Discussion Clubs», που αφορά το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ SmatchS για τη προώθηση της κοινωνικής συμπερίληψης των παιδιών μέσω του αθλητισμού.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων παρουσίασε το πρόγραμμα στη Σίφνο δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά, σε μια προσπάθειά της, το SmatchS να ακουστεί σε όσο περισσότερα αυτιά γίνεται!

Αφού παρουσιάσαμε το πρόγραμμα σε τοπικούς φορείς από διάφορα νησιά των Κυκλάδων (τοπικές αρχές, αθλητικούς συλλόγους, προπονητές, παιδαγωγούς, ψυχολόγους κ.α.), συζητήσαμε για τα αποτελέσματα της έρευνας η οποία διεξήχθη νωρίτερα μέσα στο έτος, σχετικά με την κατάσταση και τις ανάγκες που έχει κάθε νησί όσον αφορά την κοινωνική συμπερίληψη.

Η ανοιχτή συζήτηση που είχαμε με τους φορείς μας βοήθησε να κατανοήσουμε καλύτερα την τοπική πραγματικότητα, να γνωρίσουμε τους άμεσα εμπλεκόμενους με το θέμα και να ανταλλάξουμε απόψεις οι οποίες θα μας οδηγήσουν στα επόμενα στάδια του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του SmatchS https://smatchsproject.wixsite.com/smatchs

SmatchS Sports organizations Matching Social inclusion issues 2

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares