Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 20:10

Στην Ιταλία με τη συμμετοχή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων η διεθνής συνάντηση του προγράμματος «Umbria Training Center»

Η τρίτη διεθνής συνάντηση του προγράμματος, που φιλοξενήθηκε από τον εταίρο του προγράμματος «Umbria Training Center» σε συνεργασία με τους Luca Ministrini και το «SpoletoNorcia Mtb Club», πραγματοποιήθηκε στο Σπολέτο της Ιταλίας.

Η συνάντηση αποτέλεσε ευκαιρία να συζητήσουμε τα τελευταία βήματα που πρέπει να γίνουν, ώστε να αναπτύξουμε ιδέες μαζί και να συμφωνήσουμε στις απαραίτητες δραστηριότητες στο τέλος του προγράμματος.

Ακολουθώντας τον κύριο σκοπό του έργου, οι εταίροι συναντήθηκαν με πρεσβευτές αθλητισμού και επισκέφθηκαν αγροτικές περιοχές γύρω από το Σπολέτο, μονοπάτια και πίστες που λειτούργησαν ως προτάσεις για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων του προγράμματος.

Εκτός από τη συνάντηση στο Spoleto, η SpoletoNorcia διοργάνωσε τριήμερη εκδήλωση δραστηριοτήτων και αθλητικών αγώνων για ποδηλάτες και μη ποδηλάτες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εταίροι παρουσίασαν σε ενδιαφερόμενους, πολιτικούς, τοπικούς συλλόγους και πρεσβευτές υπαίθρου, το πρόγραμμα, με πρόθεση να μοιραστούν μαζί τους, τους στόχους και να διαδώσουν τον σκοπό του προγράμματος.

GR 3 NEWSLETTER SARU 2Τρεις θαρραλέοι αθλητές ανάμεσα στους εταίρους του προγράμματος αποφάσισαν να συμμετέχουν και να απολαύσουν τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, δίνοντας συνέχεια στην πολιτιστική ανταλλαγή που ξεκίνησε στη Σλοβακία, όταν ένας Ιταλός εταίρος έλαβε μέρος στον αγώνα HORAL MTB.

 GR 3 NEWSLETTER SARU 3

Το UTC διοργάνωσε μια στρογγυλή τράπεζα για να παρουσιάσει το πρόγραμμα SARU και να συζητήσει τον βασικό ρόλο των Rural Sport Ambassadors τα επόμενα χρόνια 2021-2027, και κάλεσε εκπροσώπους φορέων, αγροτικών περιοχών, τοπικών και ευρωπαϊκών αθλητικών ενώσεων για να συζητήσουν σημαντικές στρατηγικές και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της εργασίας στον τομέα του αθλητισμού, χάρη στη χρηματοδότηση Erasmus +.

 GR 3 NEWSLETTER SARU 4

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares