Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 11:12

Ενίσχυση με Βασιλάτου και Μάλλη για το τμήμα στίβου του Παμμηλιακού

Η δουλειά στο τμήμα στίβου του Παμμηλιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τα αποτελέσματα αυτά να είναι ορατά μέσα από τους αγώνες και την βελτίωση των επιδόσεων ανεξαιρέτως όλων των αθλητών του συλλόγου.

Οι προπονητές του συλλόγου, Ιάκωβος Καβαλιέρος, Δημήτρης Πουλάκης και Παναγιώτης Αντωνόπουλος επιτελούν σημαντικό έργο στον Κλασικό Αθλητισμό, που έχει παράδοση στο νησί, έχοντας αναδείξει σημαντικούς αθλητές.

Πρόσφατα, το τμήμα στίβου του Παμμηλιακού ενισχύθηκε με δύο σημαντικές ακόμη αθλήτριες.

Πρόκειται για την Ιωάννα Μάλλη, η οποία μετά το πέρασμα της από τον Πανναξιακό, επέστρεψε στο νησί της για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Παμμηλιακό. Η διεθνής με την ομάδα Κ23 ακοντίστρια επιστρέφει στη Μήλο έχοντας κατακτήσει την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την 14η στο Πανευρωπαϊκό (κ23).

Η Ανδριάνα Βασιλάτου, έρχεται στο Παμμηλιακό από την Υδρία. Η Βασιλάτου είναι αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων, έχοντας σπουδαίες επιδόσεις και διακρίσεις στα 10.000μ. που την κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης.

Στον σύλλογο υποδέχτηκαν με χαρά τις δύο αθλήτριες, με τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη να κάνει την ακόλουθη δήλωση: «Καλωσορίζουμε στον Παμμηλιακό την Ιωαννα Μάλλη και  την Ανδριάνα Βασιλάτου. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, να πετύχουν όλους τους στόχους τους και να έχουν μεγάλες επιδόσεις και επιτυχίες με τον σύλλογο μας. Η διοίκηση του Παμμηλιακού και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους προσπάθεια».

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares