Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 16:06

Εξαιρετική εμφάνιση Μηλιού του Περικλή Καβαλιέρου.

milos-kavalieros-golden stars sxhmatari big1

Εντυπωσιακή αυλαία για την φετινή αγωνιστική σεζόν μας  επιφύλαξαν οι Μηλιοί αθλητές στίβου που γυμνάζονται με τον Περικλή Καβαλιέρο και ανήκουν στην δύναμη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

milos-mileika-neaΣε επίσημους αγώνες στίβου που έγιναν στις 20-6-2012 στο υπερσύγχρονο στάδιο Σχηματαρίου, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ ,  οι νεαροί αθλητές της Μήλου άριστα προετοιμασμένοι πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις  κατακτώντας 4 μετάλλια  αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την φετινή χρονιά το σπουδαίο ταλέντο τους κόντρα σε αθλητές πολύ γνωστών και καταξιωμένων  σωματείων από την Στερεά Ελλάδα,  Εύβοια, και αθλητών συλλόγων της Αττικής.

Οι αγώνες ήταν μία αθλητική πανδαισία άριστα οργανωμένοι με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες  κάτι που βοήθησε στην επίτευξη μεγάλων ρεκόρ. Συγκεκριμένα  στο μήκος Μίνι Παγκορασίδων η 10χρονη Καβαλιέρου Μαρία πέτυχε νέο εντυπωσιακό ρεκόρ  με 4,32!! κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.  Το 3ο χρυσό μετάλλιο της αθλήτριάς μας κατά την φετινή σεζόν  συνοδεύθηκε με μια από τις καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας  της  ανά το Πανελλήνιο.

milos golden stars sxhmatari big2

Η 11χρονη ρίπτρια Μάλλη Ιωάννα με  βολή 38,40 κατέκτησε με χαραχτηριστική άνεση το χρυσό μετάλλιο  έναντι 35,80 της 2ης αθλήτριας . Το παραπάνω μετάλλιο ήταν το 3ο χρυσό και για την Μάλλη  μετά την πρώτη θέση που είχε κατακτήσει στην Θήβα και στην  Χαλκίδα.

Ο 10χρονος αθλητής των αποστάσεων Καβαλιέρος Μάνος  με εντυπωσιακό φίνις  στα τελευταία 200  μέτρα τερμάτισε στην 3η θέση  κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ 2,06΄΄.

Το νέο μεγάλο  ταλέντο των σπρίντ  η 12χρονη Δάμη Χριστίνα συνεχίζοντας την ραγδαία αθλητική της  εξέλιξη τερμάτισε  στην 3η θέση   με χρόνο 22,16 στα 150μ  κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στους αγώνες του Σχηματαρίου συμμετείχαν και αγωνίσθηκαν    με απόλυτη επιτυχία και η 9χρονη Μάλλη Μαρία  η οποία με 3,32  στο μήκος πέτυχε ατομικό ρεκόρ και κατετάγη 8η , και η 12χρονη σπρίντερ  Νομικού Μαριλίζα  η οποία στην κούρσα των 60μ κόντρα  σε μεγαλύτερες και σπουδαίες  αθλήτριες κατετάγη 11η πετυχαίνοντας την αξιόλογη επίδοση 9,01. Όλα τα παραπάνω παιδιά θα ανήκουν και την επόμενη αγωνιστική χρονιά στις ίδιες κατηγορίες   δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες.

milos golden stars sxhmatari big3

Σημαντική διάκριση  για τον Μηλέικο  στίβο αποτελεί και η βράβευση  του Περικλή Καβαλιέρου  από το Δ.Σ του «ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ»  με το Χρυσό μετάλλιο του συλλόγου  για την πολύχρονη  προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων στην σελίδα του «ΕΡΜΗ»  http://gsermis.blogspot.gr/

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τις προσπάθειες των αθλητών μας που ταξίδεψαν με πολύ κακές καιρικές συνθήκες παρακολούθησαν από κοντά  γονείς, συγγενείς και φίλοι  ενώ στις κερκίδες παρευρέθηκε  ικανοποιητικός αριθμός φιλάθλων του στίβου.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares