Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 16:09

Προπονήτρια επί κοντώ στον ΑΟ Μυκόνου η Χριστίνα Καλογεροπούλου

Η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ Χριστίνα Καλογεροπούλου αναλαμβάνει χρέη προπονήτριας στο αντίστοιχο τμήμα του ΑΟ Μυκόνου σε Αθήνα και Μύκονο.

Η Χριστίνα Καλογεροπούλου έχει μεγάλο βιογραφικό και σπουδαίες διακρίσεις στο άθλημα του επι κοντώ και η παρουσία της εγγυάται την ανάπτυξη του νεοσύστατου τμήματος του κυκλαδίτικου συλλόγου.

KALOGEROPOULOU 1

Η είδηση της συνεργασίας προήλθε από την ίδια την αθλήτρια, που έγραψε:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω και επίσημα την συνεργασία μου με τον ΑΟ Μυκόνου ως προπονήτρια του άλματος επί κοντώ.

Η έδρα μου βρίσκεται στην Αθήνα και οι μικρές αθλήτριες μου, ηλικίας από 9 μέχρι 14 ετών εντάχθηκαν στον σύλλογο της Μυκόνου, ένα νησί που αγαπώ πολύ και βρίσκομαι εκεί το καλοκαίρι για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Είμαι στη διάθεση των παιδιών της Μυκόνου που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο άλμα επικοντώ για να τους δείξω τα μυστικά του αγωνίσματος είτε στην Αθήνα, είτε στην Μύκονο.

Το επι κοντώ είναι ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό αγώνισμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον καθώς συνδυάζει στοιχεία από τον στίβο και την ενόργανη γυμναστική, δεν είναι τυχαίο το ότι πολλές σπουδαίες αθλήτριες του επι κοντώ είχαν περάσει κάποιο διάστημα από το χώρο της γυμναστικής.

Ευχαριστώ τον σύλλογο και τον Δημήτρη Πάππα για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για το αγώνισμα μας και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Από εδώ και στο εξής χτίζουμε μια σταθερή σχέση με βάση το κοινό μας πάθος για τον αθλητισμό».

KALOGEROPOULOU

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares