Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 00:49

Δωρεάν πιλοτικό διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

Δωρεάν πιλοτικό διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ,

έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε δωρεάν στο πιλοτικό διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους εκπαίδευση νέων αθλητών και αθλητριών και παρόχων κοινωνικής στήριξης (προπονητές, γονείς και κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς) σχετικά με τις δυνατότητες και τις προκλήσεις της διπλής αθλητικής και εκπαιδευτικής-ακαδημαϊκής καριέρας των νέων.

Η εκπαίδευση αυτή είναι το τελικό στάδιο του ERASMUS+ SPORT  «Η διπλή καριέρα νέων αθλητών και αθλητριών», αποτέλεσμα της συνεργασίας 7 ευρωπαϊκών φορέων συμπεριλαμβανομένης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων. Στοχεύει να βελτιώσει στην ευαισθητοποίηση των νέων αθλητών και αθλητριών σχετικά με την ανάγκη εξισορρόπησης της αφοσίωσης του στην αθλητική τους καριέρα, με την εκπαίδευση και τη μελλοντική τους απασχόληση. Με λίγα λόγια το πρόγραμμα στοχεύει στη στήριξη των νέων αθλητών και αθλητριών, υπό την έννοια νέων που ασχολούνται με τον αθλητισμό 15 έως 19 ετών.

Για την δημιουργία του εκπαιδευτικού αυτού υλικού έχουν προηγηθεί (1) χαρτογράφηση της υφιστάμενης κατάστασης σε κάθε χώρα (κίνητρα, εμπόδια, ευκαιρίες κ,α, για νέους αθλητές και αθλήτριες), (2) πανευρωπαϊκή έρευνα για τις απόψεις των ίδιων των εμπλεκομένων νέοι αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, γονείς και κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και (3) βιβλιογραφική έρευνα.

Επιθυμία μας επίσης είναι να δημιουργήσουμε την δυνατότητα να συμμετέχουν οι ίδιοι οι νέοι και νέες αθλητές και αθλήτριες στο πρόγραμμα και να υποδείξουν σε ποιες περιοχές είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνδυάσουν εκπαίδευση και αθλητισμό.

Περισσότερα για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ https://cycladesathletics.gr/dcja/  και του ίδιου του https://dcja.eu/courses/

Για την εγγραφή στο πρόγραμμα, συνδεθείτε στους παρακάτω σύνδεσμούς:

νέοι αθλητές και αθλήτριες https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ6LHDpEj6fFDVjXA6kDSc255cKxGPEU5fgoomksLQHpoIgw/viewform

προπονητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες νέων αθλητών και αθλητριών:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHIfkWA3iHqK7zBmlkck6IgulDAJuMMhT-wmvNZ-DeGOCAlg/viewform

Ο αναμενόμενος χρόνος ολοκλήρωσης του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι περίπου 5-7 ώρες. Απαιτείται γνώση της αγγλικής γλώσσας και διάθεση να μελετήσετε όλες τις Θεματικές Ενότητες ανάλογα με την ιδιότητα σας.

Με την ολοκλήρωση όλων των θεματικών ενοτήτων και την αυτό-αξιολόγηση μέσα από σύντομα τεστ, όποιος/-α συμμετέχει, θα παραλάβει ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ από το DCJA.

Καθώς το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα είναι σε πιλοτική φάση, η συμμετοχή σας σε αυτό θα βοηθήσει την τελειοποίηση του με τις τυχόν παρατηρήσεις σας καθώς και την ανταπόκριση σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας και ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση για τη παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης για τα παιδιά σε αναπτυξιακές ηλικίες.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Πάππας

Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares