Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 10:51

Αλληλέγγυα προς την Ουκρανία η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων που φέρνει την Εθνική Ομάδα στη Νάξο

Η ουκρανική ομοσπονδία στίβου αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και η εθνική ομάδα γυναικών του επτάθλου θα έρθει για προετοιμασία στη Νάξο τον Μάιο.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων θέλοντας να τονίσει την αλληλεγγύη της στον ουκρανικό λαό προσκάλεσε τις τρεις αθλήτριες οι οποίες με τους προπονητές τους θα έρθουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαίου στη Νάξο και θα το συνδυάσουν με τη συμμετοχή τους στο Portarathlon.

Πρόκειται για την 1η στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνθέτων Darina Sloboda (με ατομικό ρεκόρ 6.208 βαθμούς) , την 10η στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Loban Yuliya (με ρεκόρ 5.938) και την ανερχόμενη Daria Dihanova. Μαζί τους ο εθνικός προπονητής Oleksiy Kasyanov, από τους κορυφαίους δεκαθλητές παγκοσμίως τα προηγούμενα χρόνια και οι Stupachenko Olena και Kasyanova Ganna.

Η συμμετοχή των τριών κορυφαίων αθλητριών στους αγώνες ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά το επίπεδο των αγώνων αλλά κυρίως τονίζει τη συμβολή του αθλητισμού στην συναδέλφωση των λαών και στην επίτευξη της ειρήνης παγκοσμίως

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares