Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 11:50

Το promo video του Portarathlon 2022

Η Νάξος ετοιμάζεται και φέτος να φιλοξενηθεί το Διεθνές Meeting Συνθέτων Αγωνισμάτων Portarathlon, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις Κυκλάδες.

Το Portarathlon, Έπταθλο Γυναικών και Δέκαθλο Ανδρών, θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της Νάξου και αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα, τόσο εντός της Ελλάδας, όσο και παγκοσμίως με συμμετοχές από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

To 4o Portarathlon που ανέβηκε φέτος στο επίπεδο Bronze θα υποδεχθεί και φέτος μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι αναμένεται να σημειώσουν υψηλές επιδόσεις.

Στο Portarathlon επίσης, αναμένεται να λάβουν μέρος οι καλύτεροι Έλληνες δεκαθλητές και οι σημαντικότερες Ελληνίδες επταθλήτριες καθώς θα διεξαχθεί παράλληλα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Αντρών- Γυναικών.

Όσοι βρεθούν λοιπόν στην Νάξο το διήμερο 21 & 22 Μαΐου θα απολαύσουν το θέαμα που θα τους προσφέρει ο αγώνας σπουδαίων αθλητών, το φανταστικό φυσικό “σκηνικό” του νησιού, την θετική ενέργεια που εκπέμπει η θρυλική Πορτάρα και την ζεστή ναξιώτικη φιλοξενία.

Δείτε το promo video του miting 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares