Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 12:41

Η προκήρυξη του «SIFNOS  STREET  SΗOT PUT  2022»

Την προκήρυξη του αγώνα «SIFNOS  STREET  SΗOT PUT  2022» που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρων και θα φιλοξενηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Σίφνου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Φέτος, ο αγώνας αναμένεται ακόμα πιο αναβαθμισμένος, αφού ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμέτοχη από αναγνωρισμένους αθλητές των ρίψεων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

«SIFNOS  STREET  SΗOT PUT  2022»

ΣΑΒΒΑΤΟ  1 Οκτωβρίου 2022

Στον Αρτεμώνα της Σίφνου

            Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλάδων και ο Δήμος Σίφνου, με την έγκριση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με  συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ),  διοργανώνουν αθλητικές εκδηλώσεις με την ονομασία «SIFNOS  STREET  SΗOT PUT  2022».

Οι αθλητικές εκδηλώσεις στίβου θα διεξαχθούν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. για αγώνες στίβου το οποίο θα ισχύει την περίοδο διεξαγωγής των αγώνων.   

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1) ΤΟΠΟΣ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Αρτεμώνας  Σίφνου  

2) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ   ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Σάββατο 1η Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 16.30

3) ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ  –  ΕΠΙΣΗΜΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ :        Σφαιροβολία

ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ  Κ16  (2007-2009) Σφαιροβολία

4) ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ  ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ  - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

            Kids Athletics

            Πολιτιστικές εκδηλώσεις

5) ΟΡΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

            Η επιλογή και  πρόσκληση των  αθλητών –τριών που θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα της Σφαιροβολίας Ανδρών και Γυναικών και Αγοριών – Κοριτσιών Κ16 θα γίνει με ευθύνη   της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλάδων και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους 12 αθλητές, αθλήτριες στην κατηγορία Αντρών – Γυναικών και τους 8 αθλητές, αθλήτριες στην κατηγορία Κ16.

            Η επιλογή των  αθλητών –τριών που θα συμμετέχουν στις παράλληλες αθλητικές εκδηλώσεις θα γίνεται με ευθύνη των τοπικών διοργανωτών.

            Δηλώσεις συμμετοχής ή/και διευκρινιστικές ερωτήσεις μπορούν να σταλούν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6)  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ- ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ:

Για στους αθλητές και τις αθλήτριες της κατηγορίας Α-Γ που θα εγκριθεί η συμμετοχή τους να συμμετέχουν ισχύουν τα παρακάτω:

Η  ακτοπλοϊκή μετακίνηση και η φιλοξενία στη Σίφνο θα προγραμματίζεται  και θα καλύπτεται από τους διοργανωτές.

Οι αθλητές – αθλήτριες των οποίων έχει εγκριθεί η συμμετοχή  θα μετακινηθούν μόνο με τον τρόπο που θα επιλέξουν οι διοργανωτές και θα φιλοξενηθούν στα επίσημα ξενοδοχεία της διοργάνωσης.

7) ΒΑΡΗ  ΟΡΓΑΝΩΝ:

Σφαίρα  Γυναικών: 4κιλά                 Σφαίρα  Ανδρών: 7,260 κιλά

Σφαίρα  Κοριτσιών Κ16:  3κιλά       Σφαίρα Αγοριών Κ16:  4 κιλά

 

8) ΓΕΝΙΚΕΣ  ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

             8.1 Κανονισμοί:

            Οι αγώνες θα διεξαχθούν  σύμφωνα με τους κανονισμούς αγώνων στίβου της W.A  έκδοσης 2021 – 2022 καθώς και του ΣΕΓΑΣ.

8.2 Επίλυση τεχνικών θεμάτων:

            Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο και τον Αλυτάρχη των Αγώνων, σύμφωνα με στους κανονισμούς.

9) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

1). Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές –τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από στους αγώνες.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών, στην ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στους σε προπονήσεις και αγώνες.

Η κάρτα υγείας αθλητή ισχύει για ένα (1) έτος από την ημερομηνία στους ιατρικής θεώρησης.

Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα καταχωρούν στα πινάκια ΜΟΝΟ στους αθλητές – αθλήτριες των οποίων η κάρτα υγείας αθλητή θα είναι θεωρημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σε κάθε περίπτωση, για τα θέματα που αφορούν την υγεία των αθλητών – τριών, αλλά και για κάθε πιθανό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια των αγώνων σε έναν αγωνιζόμενο και οφείλεται σε έλλειψη ολοκληρωμένου προληπτικού ιατρικού ελέγχου, υπεύθυνοι είναι ο εκπρόσωπος του σωματείου και ο προπονητής που δηλώνουν  στους  αθλητές – τριες και σε καμία περίπτωση οι διοργανωτές των αγώνων.

            2). Σε σχέση με την πρόληψη για την μετάδοση του COVID – 19,  θα τηρούνται σε κάθε περίπτωση όλα όσα αναφέρονται στο εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. που ισχύει για την διεξαγωγή αγώνων στίβου, με τις οποιεσδήποτε τροποποιήσεις που θα ισχύουν  την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ.

 

10) ΑΡΧΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ:

- 16.30:  Σφαιροβολία Γυναικών

- 17.15: Παράλληλες Αθλητικές Εκδηλώσεις

Kids Athletics

  • 17:45: Σφαιροβολία Ανδρών
  • 18:30 Σφαιροβολία Κ16 (Αγοριών – Κοριτσιών)
Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares