Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 12:21

Ένας πρωταθλητής στην ομάδα στίβου του Πανναξιακού‏.

ANASTASIOU ME DS

Μέλος της οικογένειας του Πανναξιακού είναι από χθες ο 26χρονος (1/9/1986) πρωταθλητής στίβου Κωνσταντίνος Αναστασίου. Ο Κωνσταντίνος, θεωρείτε αυτή τη στιγμή, ως ο No 2 αθλητής στην Ελλάδα, στα 400μ. εμπόδια (πίσω από τον Περικλή Ιακωβάκη).

Κατέχει την 5η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα με 49.66, αγωνίστηκε στον ημιτελικό των 4Χ400 με την Ελληνική Ολυμπιακή ομάδα στο Πεκίνο, έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε όλες τις κατηγορίες των πανελληνίων πρωταθλημάτων (παίδων, εφήβων, νέων), την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, ενώ πέρσι ήταν 3ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Κωνσταντίνος Αναστασίου (που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στον Πανιώνιο), αναμένετε να χαρίσει μετάλλια και πολύτιμους βαθμούς, στην ομάδα στίβου του Πανναξιακού στις από δω και στο εξής διοργανώσεις, μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες, αφού εντάχθηκε στο σύλλογο μόλις χθες. Βρίσκεται όμως στη Νάξο και σήμερα θα δώσει το παρόν στο ΔΑΚ. Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Πανναξιακού, ευχαρίστησε το σύλλογο και το Δ.Σ. που του δίνει την ευκαιρία και το κίνητρο, όχι μόνο να συνεχίσει τον αθλητισμό σε αυτές τις δύσκολες μέρες, αλλά και να γυμνάζεται σε υψηλό επίπεδο.

Όλα τα νέα από τους Αιγαιοπελαγίτικους εδώ.

ANASTASIOU FANELA

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares