Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 12:42

Δήλωση Δήμαρχου Νάξου για τους Αιγαιοπελαγίτικους.

DIMARXOS NAXOU MARGARITHS

Δήλωση του Δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, για τους 25ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου.

     Με το πέρας των 25ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, που διοργανώθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάξου, ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

   « Άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι 25οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου χάρισαν σε όλους μας συγκίνηση και υπερηφάνεια για τα νιάτα των νησιών του Αιγαίου. Ωστόσο, το φίλαθλο κοινό της Νάξου είχε την επιπλέον χαρά να χειροκροτήσει τα δικά μας παιδιά στο ανακαινισμένο Δ.Α.Κ. και να τα δει να παίρνουν την πρωτιά από τα 15 νησιά και τα 32 σωματεία, που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Ο Ναξιακός Γυμναστικός Σύλλογος, ο οποίος ήρθε πρώτος σε διακρίσεις και ο Πανναξιακός, που ήρθε έκτος στη γενική κατάταξη, μας έκαναν υπερήφανους για άλλη μια φορά και μας ωθούν να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τόνωση στα θέματα του αθλητισμού και για ανάληψη νέων διοργανώσεων. Αποδίδω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές μας, οι οποίοι έφεραν στο στήθος και στις καρδιές μας 6 χρυσά, 5 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια. Εύχομαι η επιτυχία να είναι πάντα συνοδός της ζωής τους.

     Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και το ΣΕΓΑΣ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν ως προς τη διοργάνωση των αγώνων στο νησί μας, καθώς και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη αμέριστη συμπαράστασή τους.

     Συγχαρητήρια, βεβαίως, αξίζουν όλοι οι αθλητές καθώς και οι δεκάδες εθελοντές συμπολίτες μας, που βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων, τόσο εντός όσο και εκτός σταδίου, καθώς επέδειξαν στους 400, περίπου, συμμετέχοντες αθλητές αισθήματα φιλοξενίας και συμπαράστασης.

     Τα θερμά λόγια, με τα οποία χαρακτήρισαν τη διοργάνωση οι αθλητές και οι εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων, συνδράμουν στις συνεχείς προσπάθειες και στη μέριμνά μας για στήριξη του αθλητισμού στα νησιά του Δήμου μας».

Τα πάντα για τους 25ους Αιγαιοπελαγιτικους εδώ.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares