Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 22:51

Σπουδαία εμφάνιση με ρεκόρ για την Κ16 του Παμμηλιακού στη Νάξο. Το ευχαριστώ στον Γιάννη Πολυχρονάκο

Με σπουδαίες επιδόσεις και με δύο προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επέστρεψε στη Μήλο από τη Νάξο η ομάδα Κ16 του Παμμηλιακού.

Η ομάδα από τη Μήλο κατέκτησε την 2η θέση και εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένη με καταρρίψεις πολλών ατομικών ρεκόρ.

Μα σημειωθεί ότι ο σύλλογος της Μήλου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του  στον πρόεδρο του Πανναξιακού και αν. τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, κ,. Γιάννη Πολυχρονάκο, ο οποίος πρόσφερε δωρεάν φιλοξενία στην αποστολή.

DIASYLLOGIKOS K16 80

Οι ανακοινώσεις του Παμμηλιακού:

Με την κατάκτηση δύο επιδόσεων που δίνουν την πρόκριση για συμμετοχή δύο αθλητριών μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16, καταρρίψεις ατομικών ρεκόρ και πολύ σπουδαίες επιδόσεις επιστρέφει η ομάδα στίβου Κ16 του Παμμηλιακου από τους διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν χθες στη Νάξο.
▶Συνολικά η ομάδα μας κατέλαβε την δεύτερη θέση στα κορίτσια στις Κυκλάδες. Ξεχώρισαν οι επιδόσεις που πέτυχαν η Ναταλία Πόλο στο ύψος με 1.54 )όλα τα άλματα με την πρώτη προσπάθεια) και η Νατάσα Κωτσελη στη σφαίρα με 11.28. ▶Την πρώτη θέση στο μήκος κατέκτησε η Αντριάνα Ζούλια με 5.57.
▶Η Αντριάνα ταξίδεψε την τελευταία στιγμή λόγω ίωσης που της είχε στερήσει αρκετές προπονήσεις.
▶3η θέση στο άλμα εις μήκος για τη μικρή μας Αφεζι Αμελα με νέο ατομικό ρεκόρ 4.38.
▶Επίσης στο ύψος η Πρεβενα Καλλιόπη με νεο ρεκόρ και δεύτερη θέση με 1.34 και η Τσέλο Αντονέλα στη σφαίρα με 8.55. Στα 1000μ η Γεωργία Τερνιωτη έκανε 3.46 ατομικό ρεκόρ και ήταν η πρώτη της συμμετοχή στο αγώνισμα αυτό, όπως και ο Μιχάλης Μαλλης στα 1000μ.
??Σχεδόν όλα τα παιδιά πήραν βαθμολογία.
?Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά είχαμε συμμετοχή με δύο κορίτσια στα 3000μ βάδην, την Βήχου Γεωργία και Κοροβεση ζωή.
❤????Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τον αθλητή μας για την αγωνιστικότητα και το χαρακτήρα που έδειξαν, εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας.

?❤Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού της ομάδας Κ16 στίβου του συλλόγου μας στο νησί της Νάξου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον πρόεδρο του Πανναξιακού ΑΟ και Αν. Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννη Πολυχρονάκο για τη δωρεάν φιλοξενία της αποστολής μας στο ξενοδοχείο του Polis of Naxos, Boutique Hotel .
??Ο κ. Γιάννης Πολυχρονάκος είναι άριστος γνώστης των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι των Κυκλάδων και για ακόμη μία φορά έδειξε εμπράκτως ότι στηρίζει των αθλητισμό σε όλα τα νησιά.
?Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στον χώρο του αθλητισμού άνθρωποι όπως ο κ. Πολυχρονάκος.
❤❤❤Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε να μας δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία.
Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares