Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 00:15

Πλούσια αθλητική δράση για τους αθλητές του ΑΟ Μυκόνου

Με πέντε δρομείς, μια γυναίκα και τέσσερις άντρες πήρε μέρος ο στίβος του ΑΟΜυκόνου στον αγώνα της Φιλοθέης, Γύρος των Πόλεων.

Η Χρυσάνθη Δαγρέ αγωνίστηκε στα 4.000 μέτρα γυναικών και τερμάτισε 21η ανάμεσα σε 64 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα με επίδοση 18.05 . Η Χρυσάνθη, μητέρα ενός μωρού μόλις πέντε μηνών ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καρριέρα της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα. Εκεί, η Χρυσάνθη θα αγωνιστεί στα 8.000 μέτρα, απόσταση που σαφώς την ευνοεί καθώς είναι αθλήτρια που προέρχεται από το μαραθώνιο. Η πορεία της με μόλις δύο μήνες προπόνηση μετά την εγκυμοσύνη είναι ανοδική και έχει πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στα αγωνίσματα του στίβου από τα 800 μέτρα μέχρι και τα 10.000 μέτρα.

Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Παναγιώτη Νικολούζο. Κατάφερε και βρήκε τον καλό του εαυτό λίγες μέρες πριν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου και τερμάτισε 57ος ανάμεσα σε 187 δρομείς με επίδοση 24.58 στα 6.000 μέτρα των αντρών. Ο Παναγιώτης, αθλητής μόλις ενός έτους πολύ σύντομα αναμένεται να πετύχει πολύ καλύτερες επιδόσεις στις μεγάλες αποστάσεις και να κατέβει τα 38 λεπτά στα 10.000 μέτρα, το καλοκαίρι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων.

Βελτιωμένος και ο Νίκος Παπουτσάς, καθώς τερμάτισε σε 31.43 και στην 128η θέση προερχόμενος από βαρύ πρόγραμμα προπόνησης. Ο Νίκος, ο οποίος είχε σταματήσει τον αθλητισμό από το 2010 έχει επανέλθει και προπονείται εντατικά βάζοντας νέους αθλητικούς στόχους.

kousa8anas-bibiris-2-2013-1 

Σε κούρσα προπόνησης ο Άκης Κουσαθανάς και ο Παναγιώτης Μπιμπίρης τερμάτισαν μαζί σε 32.23, στην 134η και 135η θέση αντίστοιχα. Και οι δύο αθλητές αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στον αγώνα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μάλιστα ο Παναγιώτης Μπιμπίρης, δύο ώρες μετά έτρεξε στα 60 μέτρα στην ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Ο Παναγιώτης Νικολούζος, ο Νίκος Παπουτσάς ο Άκης Κουσαθανάς μαζί με την προσθήκη του Γιάννη Στούλα ετοιμάζονται να αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, στις 24 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα και έχουν ως στόχο μια καλή κατάταξη κυρίως στο ομαδικό των συλλόγων.

Ο Παναγιώτης Μπιμπίρης, ο Τήνιος δρομέας μας, αγωνίστηκε δύο ώρες μετά τον αγώνα των 6.000 μέτρων και στα 60 μέτρα στο κλειστό στάδιο του Νέου Φαλήρου. Τερμάτισε 5ος στην 10η σειρά με επίδοση 8.29, η οποία αποτελεί και ατομικό του ρεκόρ καθώς είναι ο πρώτος του αγώνας σε στάδιο. Ο 18χρονος Παναγιώτης, αθλητής μόλις τεσσάρων μηνών αγωνίζεται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τήνου με πρόγραμμα που του δίνουν οι προπονητές μας, δυστυχώς χωρίς επίβλεψη αλλά αναμένεται να σημειώσει καλές επιδόσεις το καλοκαίρι στον ανοικτό στίβο. Χωρίς να βιάζεται, πιστεύει ότι η χρονιά του θα είναι η επόμενη, το 2014, καθώς τότε θα έχει καταλήξει στο αγώνισμα που του ταιριάζει, προς το παρόν διασκεδάζει τη συμμετοχή του, είτε πρόκειται για αγώνα ταχύτητας, είτε αντοχής.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares