Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 17:02

Μήλος: Ένα χρυσό και δυο ασημένια στην Λιβαδειά!

Ένα χρυσό και δυο ασημένια από μηλιους αθλητές σε αγώνες στίβου στην Λιβαδειά.

Με μια λαμπρή ανοιξιάτικη μέρα υποδέχθηκε η Λιβαδειά τους μικρούς αθλητές από την ΕΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας που συμμετείχαν στη συνάντηση στίβου την Κυριακή το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

milos-medousa-cafeΣωματεία ιστορικά αλλά και ισχυρά έδωσαν βροντερό παρών με το νέο αίμα του ελληνικού κλασικού αθλητισμού, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο. Ήταν εκεί ο ΑΚΟΛ, ο Πίνδαρος Θηβών, η Νεάπολη Χαλκίδας, ο Ερμής Σχηματαρίου, ο Άτλας Κύμης, ο Πανιώνιος με τους αθλητές από την Μήλο(!) που όλοι συνεισέφεραν σε μια πραγματική γιορτή του βασιλιά των αθλημάτων, του στίβου.

Πρέπει όμως να σταθούμε στην επαγγελματικού επιπέδου διοργάνωση εκ μέρους της διοίκησης του ΑΚΟΛ που προκάλεσε για μια ακόμη φορά τα θετικά σχόλια των διοικήσεων και των προπονητών των φιλοξενουμένων σωματείων. Πράγματι η συνάντηση στίβου έγινε με ακρίβεια, χωρίς καθυστερήσεις και με καθορισμένες αρμοδιότητες και ευθύνες ώστε το αποτέλεσμα υπήρξε εντυπωσιακό.

Ο Μηλέικος και κυκλαδίτικος στίβος εκπροσωπήθηκε για άλλη μια φορά επάξια από 3 νεαρούς αθλητές που γυμνάζει ο Π. Καβαλιέρος και ανήκουν στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.

Το νέο ανερχόμενο ταλέντο που εντυπωσιάζει με την ραγδαία βελτίωση της, η 13χρονη Δάμη Χριστίνα (μετά τα χάλκινα μετάλλια που είχε κερδίσει σε προηγούμενους αγώνες στα 60μ και στα 150μ στην Χαλκίδα, Ηράκλειο, Σχηματάρι) αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στην Λιβαδειά στο άλμα εις μήκος ΠΚ Β΄και με την εκπληκτική για την ηλικία της επίδοση 4,76 κατέκτησε την 1η θέση.

Μηλέικη υπόθεση για λίγο θα ήταν και το μήκος ΜΙΝΙ ΠΚ με την 11χρονη Καβαλιέρου Μαρία να καταλαμβάνει τελικά την 2η θέση με την εξίσου καλή επίδοση 4,26 πίσω από την Ζούνη της Χαλκίδος. Τόσο η Δάμη Χριστίνα όσο και η Καβαλιέρου Μαρία με τις επιδόσεις τους θα είχαν κερδίσει και τα αγόρια των παραπάνω κατηγοριών.

Την 2η θέση κατέλαβε και ο δίδυμος αδελφός της Μαρίας ο Μάνος Καβαλιέρος στα 600μ ΜΙΝΙ ΠΠ πίσω από τον οικοδεσπότη και γιό της Προέδρου του ΑΚΟΛ, Μπενέτο Μιχάλη.

Στην Λιβαδειά δεν αγωνίστηκε η ρίπτρια Μάλλη Ιωάννα λόγω μικροτραυματισμού η οποία βάση ατομικής επίδοσης εύκολα θα ήταν στο Βάθρο των νικητών.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών που γυμνάζονται με τον Περικλή Καβαλιέρο και ανήκουν στον ιστορικό Πανιώνιο θα είναι το διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλου στις 6/4 και οι αγώνες στίβου στην Θήβα στις 20/4, όπου θα αγωνισθούν όλοι οι αθλητές του γκρουπ (Δάμη Χρ, Μάλλη Ι, Μάλλη Μ, Καβαλιέρου Μ, Καβαλιέρος Μ, Ντούλας Κ, Νομικού Μ, Μαρκέτος Α).

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares