Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 14:51

Διασυλλογικοί αγώνες στίβου Παίδων και κορασίδων στην Άνδρο

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου για τις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων διεξάγεται το Σάββατο 13 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο της Άνδρου στις 17:00. Μετέχουν οι ομάδες του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου, του Πανναξιακού, του Ναξιακού 2003, του Ποσειδώνα Σύρου, του Παμμηλιακού και του οικοδεσπότη Ανδριακού.

Αναμένονται δυνατές μάχες και πολύ καλές επιδόσεις από τους νεαρούς κυκλαδίτες αθλητές καθώς όλες οι ομάδες μετέχουν με το καλύτερο αθλητικό δυναμικό που διαθέτουν αυτή την περίοδο.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι εμφανίσεις των αθλητών:

της Φραγκίσκας Αρμάου, του ΑΟΜυκόνου νικήτριας το 2012 στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στη Νάξο στα 1.000 μέτρα παγκορασίδων η οποία θα αγωνιστεί στα 400 μέτρα και έχει ως στόχο το υψηλό όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Της Καλλιόπης Συκινιώτη 7ης το 2012 και το 2011 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων στα 2.000 μέτρα, η οποία θα αγωνιστεί στα 2.000 μέτρα στηπλ και η οποία επίσης έχει ως στόχο την απευθείας πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Του 17χρονου Γιώργου Βιτάλη του Παμμηλιακού ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο οποίος θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα με στόχο εκτός από ένα νέο ατομικό ρεκόρ και την απευθείας πρόκριση του για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων. Στο ίδιο αγώνισμα θα πάρει μέρος και ο μικρότερος αλλά ραγδαία εξελισσόμενος Γιάννης Παράβαλος του Ποσειδώνα Σύρου.

Του Νίκου Δέτση, αλλά και της αδερφής του Αγγελικής, αθλητών του Ναξιακού οι οποίοι είναι και τα μεγάλα φαβορί στο ύψος των παίδων και των κορασίδων αντίστοιχα και αναμένεται να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις και νέα ατομικά ρεκόρ.

Της 14χρονης Γεωργίας Μαργαρίτη, επίσης του Ναξιακού η οποία είχε εντυπωσιάσει το 2012 στη σφαίρα καθώς είχε έρθει πρώτη στους διασυλλογικούς παγκορασίδων Α και δεύτερη στους Αιγαιοπελαγίτικους στις παγκορασίδες Β΄ και η οποία εκτός από τη σφαίρα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο δίσκο.

Των αθλητών του Πανναξιακού οι οποίοι διακρίθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο στους Αιγαιοπελαγίτικους, δηλαδή μεταξύ άλλων: τον Πέτρο Κυριακόπουλο ο οποίος θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα, την Κατερίνα Χωριανοπούλου η οποία θα αγωνιστεί στα 400 μέτρα, και του Γιώργου Βασιλάκη στα 800 μέτρα.

Από τον διοργανωτή Ανδριακό το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο νικήτη του 2012 στην αντίστοιχη διοργάνωση των παμπαίδων Α΄ Νίκο Ζώταλη ο οποίος θα αγωνιστεί στη σφαίρα και στο δίσκο με στόχο να επιβεβαιώσει την μεγάλη εξέλιξη του τον τελευταίο χρόνο.

Στους ίδιους αγώνες θα διεξαχθούν αγωνίσματα για τις κατηγορίες Παμπαίδες και Παγκορασίδες Β και μίνι με στόχο να δοθούν ακόμη περισσότερες αγωνιστικές ευκαίριες στους μικρότερους αθλητές και αθλήτριες.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares