Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 12:06

Με πρωταγωνίστρια την ατυχία

Από τους έξι αθλητές Πανναξιακού και Ναξιακού μόνο η Μπαϊράμη κατάφερε να μπει στην πρώτη εξάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α - 9η η Μαργαρίτη για τον Ναξιακό στη σφαιροβολία.

 

Η ατυχία ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Α και Παγκορασίδων Α που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Σχηματάρι της Αττικής. Οι δύο ομάδες της Νάξου (Ναξιακός και Πανναξιακός) εκπροσωπήθηκαν από έξι αθλητές / αθλήτριες αλλά μόνο η μία κατάφερε να μπει στην τελική οκτάδα αν και αυτή είχε την ατυχία να είναι λιγότερο .αδύνατη από την αντίπαλό της. Πώς να δικαιολογήσει κανείς το γεγονός ότι στον τελικό των 80 μέτρων μετ' εμποδίων Παγκορασίδων Α χρειάστηκε το φώτο φίνις και να μετρηθούν ακόμη και τα χιλιοστά ώστε να βρεθεί ποια ήταν η κοπέλα που τερμάτισε στην 5η θέση. Και η αθλήτρια του Πανναξιακού ήταν η μεγάλη χαμένη. Ο λόγος για την Ευθυμία Μπαϊράμη, η οποία έτρεξε την διαδρομή στα 12,26' αλλά τελικά πήρε την 6η θέση καθώς η αντίπαλή της Τοσκάνη του Ευβοϊκού είχε την ίδια επίδοση αλλά για πέντε χιλιοστά (12.151 έναντι 12.156) πήρε την καλύτερη θέση.

προσπάθειες

Από εκεί και πέρα, για τον Πανναξιακό η Τσαμοπούλου απέτυχε να περάσει το 1,40 μ. (τρεις άκυρες) και να προκριθεί στον τελικό του ύψους Παγκορασίδων αν και είχε πολύ καλύτερο ατομικό ρεκόρ, ενώ ο Οδυσσέας Πέγκος στα 150 μέτρα έκανε 19.87 και έμεινε εκτός τελικού καταλαμβάνοντας την 17η θέση. Για την ομάδα του Ναξιακού η πλέον άτυχη ήταν η Γεωργία Μαργαρίτη στη σφαίρα όπου έχασε στην 3η προσπάθεια την δυνατότητα να μπει στην οκτάδα της τελικής φάσης. Έκανε 10 μέτρα στη 1η προσπάθεια, στη συνέχεια είχε δύο άκυρες κρατούσε όμως την 8η θέση αλλά οι Νάσιου και η Χατζηνικολάου ρίχνοντας 10,02 και 10,03 την άφησαν εκτός. Η Μαργαρίτη τελικά τερμάτισε στην 9η θέση. Η Αγγελική Δέτση πέρασε μεν στον τελικό του ύψους Παγκορασίδων πιάνοντας το όριο του 1,40 (στην 3η προσπάθεια) αλλά στον τελικό δεν βαθμολογήθηκε, μένοντας στην 15η θέση. Τέλος, η Ανδριανή Τσιμπλάκη έμεινε εκτός τελικών σε 150 μέτρα, έχοντας στα προκριματικά  20.14 και ήταν στην 14η θέση. Αυτό που φάνηκε πάντως είναι ότι οι αθλήτριες και αθλητές της Νάξου έχουν ανάγκη από ....αγώνες στα πόδια τους ώστε να μπορέσουν να συναγωνιστούν με καλύτερους όρους τους αντιπάλους τους σε πανελλαδικό επίπεδο. 

Βαθμολογία

Στην τελική κατάταξη των ομάδων, ο Πανναξιακός δεν πήρε βαθμό όσον αφορά τους Παμπαίδες Α (σε σύνολο 64 ομάδων όπου πρώτευσε ο ΓΣ Κηφισιάς) ενώ στις Παγκορασίδες πήρε 7 βαθμούς και τερμάτισε στην 57η θέση ενώ ο Ναξιακός πήρε 3 βαθμούς και τερμάτισε στην 66η θέση ενώ πρώτη ήταν η ομάδα του ΓΣ Ελευθ. Βενιζέλου με 72 βαθμούς. Η καλύτερη ομάδα για το Αιγαίο (εκτός Κρήτης) ήταν ο Παγχιακός που βρέθηκε στην 33η θέση με 18 βαθμούς ενώ ο ΑΟ Μυκόνου είχε 8 βαθμούς και θεωρητικά ήταν η καλύτερη ομάδα στις Κυκλάδες. 

Πηγή: Εφημερίδα ''Κυκλαδική''

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares