Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 09:18

Συνάντηση της ΕΑΣ με τοπικές αυτοδιοικήσεις σε Νάξο και Θήρα

Στο περιθώριο του αγώνα Δρόμου Υγείας ο οποίος διεξήχθη στο Φιλώτι Νάξου συγκλήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο με το Δήμαρχο Νάξου κ. Μανώλη Μαργαρίτη, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κ. Δημήτρη Πάππα, τον Πρόεδρο του Πανναξιακού κ. Πλάτωνα Τομπά, τον Πρόεδρο του ΑΜΣ Ζευς Φιλωτίου Στέφανο Τσάφο και τον προπονητή του Ναξιακού κ. Πέτρο Σιδερή.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η συνδρομή του Δήμου στη διοργάνωση των kids atletics και των διασυλλογικών του 2014. Συζητήθηκαν επίσης η διοργάνωση ενός μεγάλου λαϊκού αγώνα δρόμου στη Νάξο και μιας ακόμη αθλητικής συνάντησης στο πανέμορφο στάδιο της Νάξου, ενδεχομένως με τις μικτές ομάδες των Κυκλάδων, της Θεσσαλίας και των Δωδεκανήσων. Επίσης διερευνήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω στήριξης των τοπικών σωματείων με αφορμή τους επικείμενους αιγαιοπελαγίτικους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Οκτωβρίου στη Χίο.

Στη Θήρα (Σαντορίνη) στις 14 Αυγούστου ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπουράκη. Παρά τη δύσκολη – λόγω της αναταραχής από τη μεγάλη διακοπή ρεύματος – κατάσταση ο κ. Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος συζήτησαν εκτενώς θέματα σχετιζόμενα με την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στη Σαντορίνη, όπως η διοργάνωση των kidsathletics, η αναζήτηση χώρου για τη δημιουργία προπονητηρίου στίβου στο νησί και η διοργάνωση ενός αγώνα δρόμου στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου. Επίσης συζητήθηκαν τρόποι ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού σε ένα νησί το οποίο είναι ήδη αγαπημένος τουριστικός προορισμός με διεθνή απήχηση. Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για συχνότερη επικοινωνία και συνεργασία ώστε να προχωρήσουν σύντομα οι διαδικασίες και η Θήρα να αποκτήσει το στίβο που της αξίζει.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares