Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 16:44

Νάξος: «Ρακέτες σε δράση» για ιερό σκοπό

Με το πέρασμα του καιρού όλο και περισσότερους φανατικούς φίλους κερδίζει το Τένις στη Νάξο. Φυσικά σε αυτό έχει τεράστια συμβολή το " NaxosTennisClub", μέσω του οποίου, μέρα με τη μέρα, το άθλημα κερδίζει τις καρδιές όλο και περισσότερων Ναξιωτών.

Το clubτης Νάξου όμως δεν μένει σε επίπεδο προπονήσεων, καθώς τις παραμονές της πρωτοχρονιάς διοργάνωσε το πρώτο κλειστό Τουρνουά στις νεόδμητες εγκαταστάσεις του. Στους αγώνες που έγιναν για ιερό σκοπό και διήρκησαν 4 ημέρες, έλαβαν μέρος τα μέλη του κλαμπ, τα οποία δήλωσαν συμμέτοχη ανά ζευγάρια σε τρεις κατηγορίες (Ανδρών, Γυναικών, Μικτό).

Σε ανακοίνωση του το NaxosTennisClubσωστά αναφέρει: «Σε μία τέτοια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα δεν υπήρξαν ηττημένοι αλλά μονάχα  νικητές». Ωστόσο στις τρεις κατηγορίες τα ζευγάρια που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις ήταν τα εξής: Τουλούπης / Κατσαράς (Ανδρών), Κατσάνη / Καπίρη (Γυναικών) και Κατσαράς Ε. / Κατσαρά Ν. (Μικτό).

Ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες, σίγουρα ανταμείφτηκε από το θέαμα, καθώς το επίπεδο των μελών έχει ανέβει σημαντικά, κάτι που έδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα στις αναμετρήσεις.

Να σημειωθεί ότι, πέρυσι, σε ανάλογο Τουρνουά τα έσοδα είχαν διατεθεί στο "Ειδικό Σχολείο Μελάνων", ενώ φέτος το κλαμπ αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα στο "4ο Δημοτικό Σχολείο" της Χώρας Νάξου.

Τέλος το "NaxosTenisClub" ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην διεξαγωγή του Τουρνουά και εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του τένις.

Φωτογραφίες εδώ

Βίντεο

Πίνακες αγώνων

 Ταμπλό-1

 

 Ταμπλό-2

 Ταμπλό

 

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares