Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 12:52

Εσωτερικό πρωτάθλημα απο τον Ο.Α. Σύρου

Ο Όμιλος αντισφαίρισης Σύρου οργάνωσε στα πλαίσια της αθλητικής δραστηριότητας των αθλητών του το πρώτο Εσωτερικό πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών.

Από την Πέμπτη 26 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΚΔΕ αγώνες μονού με μεγάλο ενδιαφέρον και μέσα σε πλαίσια  ευγενούς άμιλλας και υγιούς ανταγωνισμού.

Οι νικητές για τους άντρες που ήταν χωρισμένοι σε δυο επίπεδα ήταν: στο Α επίπεδο νικητής ο ΤΣΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, δεύτερος ο ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ με τον ΡΩΤΑ ΑΡΗ. Στο δεύτερο επίπεδο νικητής ήταν και πάλι ο ΤΣΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με δεύτερο τον ΜΑΡΑΓΚΟ ΣΤΑΥΡΟ και την Τρίτη θέση εδώ μοιράστηκαν ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΩΡΓΟΣ με τον ΚΟΠΑΝΙΤΣΑΝΟ ΦΩΤΗ.

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, δεύτερη η ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ και την τρίτη θέση μοιράστηκαν η ΜΠΑΖΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ με την ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΚΑΝΤΙΩ.

Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΣ για την χορήγηση όλων των γηπέδων τένις καθώς επίσης και όλους όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έρχονται οι τελικοί Final 8 στο Naxos Tennis Club »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares