Πέμπτη, 01 Μαΐου 2014 23:03

Εμπειρίες και σημαντικές θέσεις για τους αθλητές του ΟΑ Σύρου στην Κω.

Ένα ευχάριστο διήμερο πέρασαν οι αθλητές, οι γονείς και οι παράγοντες του ομίλου αντισφαίρισης Σύρου στο 1ο περιφερειακό πρωτάθλημα του 2014 που διεξήχθη μεταξύ 25 και 27/4/2014 στο όμορφο νησί της Κω.

Αθλητές από τη Σύρο, την ΚΩ, τη Ρόδο, την Κάλυμνο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και άφησαν τους πάντες ευχαριστημένους με τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Οι αθλητές του ομίλου πέρα από τις εμπειρίες που αποκόμισαν, κατέλαβαν και σημαντικές θέσεις στις κατηγορίες τους: η μικρή και πρωτάρα ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία 10-14 με πράσινη μπάλα, ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ τη δεύτερη θέση στα αγόρια 12, ο ΤΟΚΜΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ την τρίτη θέση στα αγόρια 14 και στην ίδια κατηγορία την τέταρτη θέση ο ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ενώ μέσα στη δεκάδα είχαμε και το ΚΟΗ ΑΝΤΡΕΑ, ΠΑΠΙΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ και ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΛΟΥΚΑ.

Στα κορίτσια 14 την τέταρτη θέση κατέλαβε η ΚΟΚΚΟΡΗ ΕΙΡΗΛΕΝΑ.

Στα διπλά τώρα στην κατηγορία αγόρια 12, ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ κατέλαβε την δεύτερη θέση ενώ στην κατηγορία αγόρια 14 ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ με τον ΚΟΚΚΟΡΗ ΓΙΩΡΓΟ πήραν την πρώτη θέση, την δεύτερη ο ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ με τον ΠΑΠΙΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ και στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι συριανοί αθλητές ΚΟΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ και ΤΟΚΜΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ.

Στα κορίτσια 14η ΚΟΚΚΟΡΗ ΕΙΡΗΛΕΝΑ με την ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ κατέλαβαν την πρώτη θέση, με τέταρτη την μικρή ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ που συμμετείχε και σε αυτήν την κατηγορία.

Ο πρόεδρος του ομίλου κ. Μαραγκός Νικόλαος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που παρευρέθησαν στους αγώνες ευχαρίστησαν τα παιδιά για την πολύ καλή προσπάθειά που έκαναν, τους προπονητές τους, αλλά και του γονείς που ήταν αρωγοί στην προσπάθεια που κάναμε όλοι μας για άλλη μια φορά.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και κυρίως το Κο ΓΡΥΠΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ που για μια ακόμη φορά ήταν δίπλα μας, την ακτοπλοϊκή εταιρεία BLUESTARFERRIESκαι τον Κο ΣΑΚΕΛΗ Γ. για την έκπτωση που μας έκαναν στα εισιτήρια για το νησί της Κω.

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares