Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 19:03

Εμπειρίες και καλά πλασαρίσματα στο Εθνικό της Σύρου

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σύρου κάνει γνωστή την επιτυχία που είχε το Εθνικό πρωτάθλημα (κορίτσια 12 ετών) που έγινε στη Σύρο. Επίσης στο ίδιο δελτίο τύπου τονίζει την επιτυχημένη παρουσία των αθλητών του και τέλος στέλνει τα ευχαριστήρια του στους αρωγούς του αγώνα.

Το δελτίο τύπου

Το τριήμερο   10-11-12/05/2014 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 2ο Εθνικό πρωτάθλημα τένις για αγόρια και κορίτσια 12 ετών , που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σύρου.

Η συμμετοχή των αθλητών ήταν ικανοποιητική ο καιρός καλός και τα παιχνίδια που έγιναν άφησαν τους πάντες ευχαριστημένους .

Οι αθλητές του ομίλου μας κατάφεραν να καταλάβουν θέσεις μέσα στην 16αδα και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν για τη συνέχεια .

Όλοι οι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση, τη φιλοξενία αλλά και τις ομορφιές του νησιού μας και μας υποσχέθηκαν ότι θα συμμετέχουν όταν διοργανώνουμε αντίστοιχα τουρνουά .

Αφού έγιναν οι απονομές , ο πρόεδρος του ομίλου μας Κος ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ευχαρίστησε αθλητές , γονείς και προπονητές για την παρουσία τους στο τουρνουά και τους χορηγούς που βοήθησαν για την διεξαγωγή του : το Δήμο Σύρου Ερμούπολης τη Ναυτιλιακή εταιρεία BLUESTARFERRIES, το supermarket ΑΣΤΕΡΑΣ (ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ) , το ΓΙΩΣΗΦΑΚΙ στη Βάρη ( για την εξαίρετη φιλοξενία της επιδιαιτητού του τουρνουά ) την ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ και τους εργαζόμενους του αθλητικού κέντρου για την άψογη συνεργασία .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares