Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 13:51

Μεγάλη επιτυχία στους αγώνες τέννις γνωριμίας, που έγινε στην Άνδρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του ανοιχτού πρωταθλήματος τέννις γνωριμίας, που έγινε στο Γαύριο από την Παρασκευή 6 Ιουνίου μέχρι την Δευτέρα 9 Ιουνίου.

- Την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για την κατηγορία των παιδιών κάτω των 16 ετών.

- Το Σάββατο έγιναν οι αγώνες για την κατηγορία ανδρών, 1η φάση των 32 από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι και 2η φάση των 16 μέχρι αργά το απόγευμα.

- Την Κυριακή το πρωί ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της 3ης φάσης ανδρών των 8, το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες 1ης, 2ης, 3ης, καθώς και οι ημιτελικοί αγώνες των γυναικών και αργά το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί αγώνες των ανδρών.

- Τη Δευτέρα 9/6/2014 έγιναν οι παρακάτω τελικοί αγώνες:

1) Κατηγορία παιδιών: Κωσταντίνα Κοζανίτη με Βασίλη Μαγουλά και νικητής αναδείχτηκε ο Βασίλης

2) Κατηγορία γυναικών : Μαρία Γιαννακοπούλου με Νίκη Μαμάη και νικήτρια αναδείχτηκε η Νίκη.

3) Κατηγορία ανδρών: Μίλτος Κάρλος με Νίκο Σκοταρά και νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος. Ακολούθησε σύντομη ομιλία και απονομή των επάθλων.

Οι βραβευμένοι αθλητές είναι:

Α. Κατηγορία ΑΝΔΡΕΣ 1ος Νικητής: ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΡΑΣ (κύπελλο) 2ος Νικητής : ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΡΛΟΣ (κύπελλο) 3ος Νικητής: ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΛΗΣ (μετάλλιο) 4ος Νικητής : ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (μετάλλιο)

Β. Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΕΣ 1η Νικήτρια: ΝΙΚΗ ΜΑΜΑΗ (κύπελλο) 2η Νικήτρια: ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (κύπελλο) 3η Νικήτρια: ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΛΗ (μετάλλιο) 4η Νικήτρια : ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ (μετάλλιο)

Γ. Κατηγορία ΠΑΙΔΙΑ 1ος Νικητής: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (κύπελλο) 2η Νικήτρια : ΚΩΝ/ΝΑ ΚΟΖΑΝΙΤΗ (κύπελλο) 3η Νικήτρια: ΞΕΝΙΑ ΤΕΝΤΟΜΑ (μετάλλιο) 4η Νικήτρια : ΦΑΙΝΙΑ ΚΡΙΤΗ (μετάλλιο)

Απονεμήθηκαν μετάλλια συμμετοχής σε όλα τα παιδάκια καθώς και σε όλες της κυρίες που αγωνίστηκαν.

Το τουρνουά τέλειωσε αλλά το στοίχημα που βάλαμε αρχίζει μόλις τώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το μικρό πρωτάθλημα γνωριμίας μεταξύ μας.

Νοιώθω την ανάγκη να τους αναφέρω όλους έναν προς έναν.

1) Κατ’ αρχήν τον κ. Κώστα Ίσσαρη που τόσο ευγενικά και υπομονετικά μας παραχώρησε το γήπεδό του και συνεχίζει να μας το παραχωρεί για να παίζουμε.

2) Όλους τους επαγγελματίες του νησιού, που δέχτηκαν να αναρτήσουν στις προθήκες τους την αφίσα μας και συνετέλεσαν έτσι στην ενημέρωση του κόσμου για το τουρνουά, καθώς και όλους αυτούς που φιλοξένησαν στα site τους την σχετική αφίσα μας.

3) Τη Νίκη τη Μαμάη και τον Μίλτο τον Κάρλο που ειδοποίησαν τόσους παίχτες να συμμετάσχουν, ιδιαίτερα τη Νίκη για την βοήθεια της στη Γραμματεία καθώς και ως ballgirl. 4) Τον Κυριάκο τον Μουστάκα για την ουσιαστική βοήθειά του στην ηλεκτρονική ανάρτηση της ανακοίνωσης των αγώνων

5) Τον κύριο Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Άνδρου και από τον επόμενο Σεπτέμβρη δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη για την ενεργή υποστήριξη αυτής της προσπάθειας, και την διαβεβαίωσή του για την συνέχιση της υποστήριξης αυτής και μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του ως Δήμαρχος.

6) Τον κύριο Κώστα Κοζανίτη για την ηχητική εγκατάσταση που εφάρμοσε και που επί 4 μέρες τώρα βρίσκεται δίπλα μας.

7) Τα παιδιά μου Δανάη και Σταύρο που με βοήθησαν σε όλα τα σημεία αυτής της προσπάθειας ακόμα και ως ballboys και κυρίως που υπέμειναν και κάποιους εκνευρισμούς μου όταν δεν τα έβρισκα με τα κομπιούτερ και τα facebook. Επίσης ευχαριστώ την γυναίκα μου Λένα, που ανέχτηκε την συνεχή απουσία μου από το σπίτι καθ΄όλη την διάρκεια των 4 αυτών ημερών, που ήταν μέρες αργίας.

8) Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που συμμετείχατε και σας ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας.

9) Τέλος θέλω να συγχαρώ τους νικητές του τουρνουά. Πρώτα όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν την Κωνσταντίνα, τον Βασιλάκη, την Φαίνια, την Στέλλα, την Ξένια και τον μικρό Δημητράκη εύχομαι την επόμενη φορά να είναι περισσότερα παιδιά. Τις νικήτριες γυναίκες καθώς και όλες αυτές που συμμετείχαν με την σειρά επιτυχίας Νίκη Μαμάη, Μαρία Γιαννακοπούλου, Μαρία Μουστάκα, Δανάη Μπαλή, Γιάννα Μαγουλά, Πόπη Ίσσαρη και Αθηνά Χαλά και για τις κυρίες εύχομαι την επόμενη φορά να είναι περισσότερες. Και τέλος τους άνδρες που ήτανε και οι περισσότεροι και έκαναν πολύ καλούς αγώνες. Δεν τους αναφέρω όλους γιατί η ομιλία μου θα καταντήσει σαν αυτές του Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα. 10) Κάτι που πρέπει τέλος να αναφέρω είναι το γεγονός ότι, η πρόοδος στο άθλημα όλων των συμμετεχόντων από την Άνδρο οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην αγαπημένη μας φίλη και δασκάλα του τέννις Μιμίκα Παρασκευά που τόσο καλά εκπαίδευσε τους μαθητές της, την ευχαριστώ και την συγχαίρω.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, μας είχε υποσχεθεί ότι θα παρίστατο εκτός από τους αγώνες και στην σημερινή απονομή, αλλά σοβαρός προσωπικός λόγος τον ανάγκασε, σήμερα, να απουσιάσει από την απονομή. Έχοντάς μας στείλει τις ευχές του και τα θερμά του συγχαρητήρια, μας επανέλαβε την υπόσχεση και δέσμευσή του για την απόλυτη υποστήριξη της προσπάθειας τέννις και σε ότι αφορά τον αθλητισμό στην Άνδρο.

Δείτε εδώ... φώτος απο το τουρνουά.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Θόδωρος Μπαλής

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares