Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011 16:54

1o Πρωτάθλημα Τένις Σίφνου-open

tennis_tropea_2011

Με τον Τελικό του Τένις ολοκληρώθηκε μια πρωτόγνωρη αθλητική δραστηριότητα στο νησί μας που ξεκίνησε ως ''εκμάθηση πιτσιρικάδων'' και διήρκεσε όλο τον Ιούλιο. Όμως πολύ γρήγορα εμπλουτίστηκε με δεκάδες ενήλικους που έδωσαν αγωνιστική αίγλη στους αθλητικούς χώρους του ΕΑΚΝ Σίφνου.

Ο διοργανωτής Α.Γ.Ν.Ο.Σ. σε συνεργασία με το Δ.Σ. του ΕΑΚΝ πολύ γρήγορα μετέτρεψαν το ένα γήπεδο μπάσκετ σε γήπεδο Τένις και οι προπονήσεις εξελίχθηκαν σε αγωνιστικές αναμετρήσεις. Έτσι από 20 έως 23 Αυγούστου διεξήχθησαν οι αγώνες του 1ου Πρωταθλήματος Σίφνου, ενώ το ταμπλό των αγώνων είχε καταρτισθεί σύμφωνα με ηλικία και γένος.

tennis_tropea_nikites2011

Στους αγώνες προκρίθηκαν να πάρουν μέρος:

Από τους άνδρες

  1. Βαβρίτσας Κώστας
  1. Χριστοδουλάκης Γιάννης
  1. Κορακής Σίμος
  1. Τρούλος Ανδρέας
  1. Μυτιληναίος Γιάννης
  1. Καλογήρου Μάνος
  1. Χριστοδουλάκης Γιάννης Junior
  1. Συνοδινός Σπύρος
  1. Καραγιάννης Ζήσης
  1. Ψαθάς Φραγκούλης
  1. Τσαμαδουράκης Νίκος

Από τις γυναίκες

  1. Σαρλή Τατιάνα
  1. Ζελέπη Κατερίνα
  1. Ναδάλη Ευδοξία

Στα ημιτελικά έφτασαν οι:

Βαβρίτσας Κώστας που αντιμετώπισε τον Κορακή Σίμο και τον κέρδισε με 2-0 σετ (4-1 και 4-3) και ο Χριστοδουλάκης Γιάννης που αντιμετώπισε τον Τρούλο Ανδρέα τον οποίο κέρδισε με 2-1 σετ σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο tie break (4-1, 3-4 και 10-7).

Έτσι στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας 22 Αυγούστου βρέθηκαν αντιμέτωποι δυο έμπειροι τενίστες. Ο Κώστας Βαβρίτσας και ο Γιάννης Χριστοδουλάκης.

Ο αγώνας κρίθηκε σε δυο νικηφόρα σετ των 6 games και πρωταθλητής για το 2011 ανεδείχθη ο Κώστας Βαβρίτσας με 2-0 σετ (6-2 και 6-0).

Ακολούθησε απονομή κυπέλλων και αναμνηστικών από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου κ. Κώστα Σούλη.

Ο πρόεδρος του Α.Γ.Ν.Ο.Σ. κ. Αντώνης Κακάκης ευχαρίστησε την ''ψυχή'' του τένις Γ. Χριστοδουλάκη που με δωρεές και προσωπική εργασία έβαλε στη ζωή μας το νέο άθλημα.

Συνεχάρη τον προπονητή του Μίλωνα κ. Γιώργο Λυμπερόπουλο για την μεθοδική δουλειά του όλο το καλοκαίρι που μύησε πολλούς αθλητές στα μυστικά του Τένις.

Τέλος ευχαρίστησε την χορηγό Κατασκευαστική Εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΟΕ για την οικονομική της βοήθεια.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν το πρωτάθλημα Τένις να καθιερωθεί ως βασική αθλητική δραστηριότητα του Αθλητικού Ομίλου Σίφνου μαζί με το Μπάσκετ και το Ποδόσφαιρο 5Χ5.

Άρθρο: Αντώνης Κακάκης

Φωτογραφίες : Τατιάνα Σαρλή

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares