Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 14:23

Εκδρομή του Δ.Σ. Αντιπάρου στο Paros Tennis Club

paros_tennis_sxoleio_antiparou_2011

Ένα υπέροχο πρωινό.. Μόνο με αυτόν τον τίτλο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το πρωινό της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2011 για τον όμιλο αντισφαίρισης Πάρου.


{div float:left}{/div}

{div float:left}{/div}Ο όμιλος και τα γήπεδα από της δέκα το πρωί μέχρι και τη μία, εσφίζαν από ζωή καθώς μέσα από μία πρωτοβουλία των Δασκάλων του δημοτικού της Αντιπάρου και σε συνεργασία με τους προπονητές του ομίλου αντισφαίρισης Πάρου, πραγματοποίησε το δημοτικό της Αντιπάρου μία από τις ημερήσιες εκδρομές του στα γήπεδα του ομίλου.

Η εκδρομή είχε εκπαιδευτικό και αθλητικό χαρακτήρα καθώς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε μία επαφή με το άθλημα του τένις αλλά και να διασκεδάσουν σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Κατά την άφιξη τους τα παιδιά χωρίστηκαν σε τμήματα και δεκάδες και με επικεφαλείς τους δασκάλους τους περνούσαν από τους σταθμούς που είχαν δημιουργήσει οι προπονητές του ομίλου αντισφαίρισης. Κάθε ένας από τους τρεις σταθμούς είχε και ένα ολιγόλεπτο πρόγραμμα ασκήσεων με τενιστικό χαρακτήρα όπου στο τέλος της ημέρας και τα εβδομήντα παιδιά είχαν πάρει μία ιδέα για το άθλημα και είχαν πραγματοποιήσει επιτυχώς τα πρώτα δύο βασικά χτυπήματα του τένις.

Η χαρά των παιδιών αλλά και η έκπληξη που αντιμετώπιζαν όταν έρχονταν σε επαφή με κάτι τόσο καινούριο, ήταν η επιβράβευση αυτής της προσπάθειας.{div float:right}{/div}

Ο όμιλος αντισφαίρισης ευχαριστεί πραγματικά τους Δασκάλους του δημοτικού της Αντιπάρου που με τη δικιά τους πρωτοβουλία υλοποιήθηκε η εκδρομή αυτή και δεσμεύεται ότι με αφετηρία και σημείο αναφοράς αυτή την προσπάθεια, ο όμιλος θα βάλει σαν στόχο να έρθουν όλα τα παιδιά της Πάρου και της Αντιπάρου σε επαφή, μέσω αυτών των εκδρομών, με το τένις και τον αθλητισμό.


Εκδρομή του Δ.Σ. Αντιπάρου στο Paros Tennis Club by sportcyclades

 

{div float:left}{/div}

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares