Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 19:24

Δελτίο Τύπου όμιλος αντισφαίρισης Πάρου

oa parou ioakimidis-ispania-0

Ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου ανακοινώνει μία μεγάλη επιτυχία της προπονητικής ομάδας του ομίλου.

paros-dolkas-epiplaΣτα πλαίσια της επιμόρφωσης προπονητών με σκοπό την ανάπτυξη των ακαδημιών και την ενημέρωση των πιο σύγχρονων τεχνικών προπόνησης ανακοινώνει την παρακολούθηση σεμιναρίων προπονητικής για τον υπεύθυνο ακαδημιών του ομίλου Ιωακειμίδη Άρη στην ακαδημία Bruguera Tennis academy στη Βαρκελώνη στην Ισπανία. Ο προπονητής του ομίλου μας παρακολούθησε με επιτυχία μία σειρά σεμιναρίων για προπονητές με δάσκαλο τον Liuis Bruguera ο οποίος έχει υπάρξει προπονητής μεγάλων ονομάτων του τένις όπως ο Fernando Luna νούμερο 25 του κόσμου και του ανιψιού του Sergi Bruguera νούμερο 2 του κόσμου! Το σεμινάριο το οποίο ήταν δύο εβδομάδες και πραγματοποιήθηκε από της 12 μέχρι τις 23 Μαρτίου στην Βαρκελώνη είχε   θέματα:

  1. 1.Τεχνική και ασκήσεις για την βελτίωση της
  2. 2.Φυσική κατάσταση συγκεκριμένα για το τένις
  3. 3.Τακτική αγώνων ανάλογα με τις ηλικίες και το φύλο
  4. 4.Ασκήσεις ανάλυση λαθών και εξεύρεση ασκήσεων για τη διόρθωση τους
  5. 5.Φυσιοθεραπεία συχνοί τραυματισμοί και γιατί τραυματιζόμαστε
  6. 6.Ψυχολογία Εξάσκηση στη δημιουργία αυτοματισμών στη φυσική κατάσταση, στην τεχνική, στην τακτική. Διαχείριση συναισθημάτων την ώρα του αγώνα σε σχέση με την επίδοση και την ευχαρίστηση του παίκτη

oa parou ioakimidis-ispania-1

Μέσα από τη δραστηριότητα αυτή ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου δημιούργησε σταθερές σχέσεις με τη φημισμένη ακαδημία της Ισπανίας η οποία από εδώ και στο εξής παίζει το ρόλο του συμβούλου για τους προπονητές και έχει την πόρτα της ανοιχτή για οποιοδήποτε αθλητή του ομίλου θελήσει να παρακολουθήσει εβδομαδιαία Camp αθλητών.

oa-parou-Bruguera-Certificate

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares