Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 17:16

Εκδρομή στην Μάρπησσα απο τον ΟΑ Πάρου

Φέτος ποδαρικό με Μάρπησσα! Πιστοί στα ραντεβού των σχολικών εκδρομών και φέτος οι προπονητές του ομίλου αντισφαίρισης Πάρου, αφού σήμερα το πρωί (Πέμπτη 4 Απριλίου) πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη σχολείου στον όμιλο αντισφαίρισης για το 2013.

Με σύμμαχο τον καιρό και την καλή διάθεση τα παιδιά του σχολείου της Μάρπησσας πήραν την πρώτη επαφή με το τένις στα πλαίσια των αθλητικών σχολικών εκδρομών.

Όπως και πέρσι με τα σχολεία της Παροικιάς, της Αγκαιριάς και της Αντιπάρου, έτσι και φέτος τα παιδιά χωρίστηκαν σε 10άδες όπου περνούσαν ανά 5 τους σταθμούς προπόνησης που είχαν δημιουργήσει οι προπονητές του ομίλου. Αφού έγινε το απαραίτητο ζέσταμα με παιχνίδια, μετά και τα, περίπου 50 παιδιά, πήραν μία πρώτη επαφή με τα βασικά χτυπήματα του τένις.

Ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου ευχαριστεί για ακόμα μία φορά τους δασκάλους των σχολείων που με δικιά τους πρωτοβουλία πραγματοποιούνται αυτές οι εκδρομές. Και καλοί όλα τα σχολεία της Πάρου να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ομίλου ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό.

 

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares