Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 15:39

Πάρος: Επιτυχημένο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. | 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα Beach Tennis

Το βάπτισμα του πυρός πήρε ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου, στη διεξαγωγή Πανελλαδικών πρωταθλημάτων!

Μετά από ένα συναρπαστικό τετραήμερο οι ρυθμοί στον όμιλο αντισφαίρισης Πάρου επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα. Η λήξη του πρώτου Πανελλαδικού πρωταθλήματος αγοριών και κοριτσιών 14, στο νησί της Πάρου είναι γεγονός και το μόνο που έχει μείνει στους ανθρώπους του ομίλου, είναι ένα μεγάλο χαμόγελο. Την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 οι θεατές, γονείς και διοργανωτές, παρακολούθησαν τους τελικούς σε όλες τις κατηγορίες. Το ξεκίνημα έγινε με τους τελικούς του μονού αγοριών και μονού κοριτσιών, όπου από τη μία μεριά ο ΠΙΤΣΙΝΗΣ επικράτησε με 6-2 , 6-4 του Σακελλαρίδη και από την άλλη η ΠΕΤΡΟΥΛΑ της ΑΡΚΑΔΙΑΝΟΥ με σκορ 6-4 , 6-4. Συνέχεια είχαν τα διπλά κοριτσιών όπου το ζευγάρι ΚΑΛΑΤΖΗ/ΠΟΔΑΡΑ κέρδισε με σκορ 7-5 , 6-4, σε έναν τελικό με αρκετή ένταση, το ζευγάρι ΚΟΚΚΙΝΑΚΙ/ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ. Την αυλαία έκλεισε ο τελικός του διπλού αγοριών όπου το ζευγάρι ΠΙΤΣΙΝΗΣ/ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ επικράτησε στο τρίτο σετ του ζευγαριού ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ/ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ με τελικό σκορ 6-7(5) , 6-0 , 10-5.

Ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου θέλει να ευχαριστήσει τους 5 αθλητές του, που πήραν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση, κυρίως για το ήθος τους στους αγώνες και κατά δευτέρις για τη συμμετοχή τους. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή τη διοργάνωση. Την εταιρία Blue Star Ferries όπου παρείχε έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όλων των αθλητών και συνοδών τους. Την ομάδα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.tennisnews.gr όπου φρόντισε για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού μέσα από το στήσιμο της ιστοσελίδας του ομίλου Ο.Α. Πάρου. Το τοπικό ραδιόφωνο Ηχώ FM όπου έκανε αναφορές στο τουρνουά. Τη φυσιοθεραπεύτρια Κέλλυ Κοβαίου όπου τις· λίγες ευτυχώς φορές που χρειάστηκε ήταν εκεί. Την Ελληνική φίλαθλη ομοσπονδία αντισφαίρισης για την ανάθεση των αγώνων και όλους τους αθλητές και συνοδούς που επισκέφτηκαν το νησί για αυτή τη διοργάνωση.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους θεατές για την παρουσία τους και υποσχόμαστε για το μέλλον να κάνουμε αυτή τη διοργάνωση θεσμό, ώστε κάθε χρόνο να απολαμβάνουμε αυτό το θέαμα από κοντά.

beach-tennis-poster-final

                                    1ο ανοιχτό πρωτάθλημα Beach Tennis Μάιος 2013

 

Ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου (Ο.Α.Π.) σε συνεργασία με το Ναυτικό όμιλο Πάρου (Ν.Ο.Π.) διοργανώνουν για πρώτη φορά ανοιχτό πρωτάθλημα Beach Tennis στις εγκαταστάσεις το Ναυτικού ομίλου στα Λιβάδια της Πάρου την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου. Για τους αρχάριους οι προπονητές του ομίλου αντισφαίρισης θα σας δείξουν πως παίζετε το άθλημα και μετά θα γίνουν δύο κατηγορίες ώστε να ξεκινήσουν οι αγώνες στα δύο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού ομίλου της Πάρου.

 

Τι είναι το Beach Tennis?

 

1.   Το Beach Tennis παίζετε στην άμμο σε διαγραμμισμένο γήπεδο μήκους 16 μέτρων και πλάτους 8 μέτρων. Το ειδικό φιλέ έχει ύψος 1,70 με πυκνή πλέξη.

2.         Χρησιμοποιήτε ρακέτα από πολυμερές πλαστικό μικρότερης επιφάνειας από την κανονική και μπαλάκι μικρότερης πίεσης και αναπήδησης

3.         Παίζετε είτε 1 προς 1 δηλαδή μονό, είτε 2 προς 2 δηλαδή διπλό

4.         Οι πόντοι είναι σαν του τένις 15-30-40 χωρίς advantage

5.         Κάθε παίκτης έχει ένα σερβίς από τη μεριά του

6.         Το μπαλάκι απαγορεύετε να κάνει αναπήδηση στην άμμο. Διαφορετικά είναι πόντος του αντιπάλου

7.         Στο διπλό δεν δίνετε πάσα στον συμπαίκτη και η μπάλα πρέπει να περάσει το φιλέ με τη μία

8.         Και τελευταίος και βασικότερος κανόνας του beach tennis είναι η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

 

Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι μεγάλη Πέμπτη είτε στα γραφεία του Ο.Α.Π. είτε στα γραφεία του Ν.Ο.Π. Και μεγάλη Παρασκευή όποιοι είναι 11 η ώρα στα Λιβάδια ώστε να μπουν κατευθείαν στην κλήρωση. Πέρα από το πρωτάθλημα τα γήπεδα θα είναι διαθέσιμα προς το κοινό ώστε να δοκιμάσουν όσοι έχουν περιορισμένο χρόνο.

 

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

 

Τηλέφωνο γραμματεία ομίλου αντισφαίρισης Πάρου : 22840-24280

email Ομίλου αντισφαίρισης Πάρου                         : info@parostennisclub.com

Τηλέφωνο γραμματεία Ναυτικού ομίλου Πάρου         : 22840-21800

email Ναυτικού ομίλου Πάρου                                : info@parosnc.gr

 

Είτε inbox στις σελίδες του Facebook των ομίλων.

 

 

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares