Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 07:33

Έναρξη εγγραφών ακαδημιών Ομίλου αντισφαίρισης Πάρου

Ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών, για τα χειμερινά τμήματα εκμάθησης τένις των ακαδημιών αλλά και ενηλίκων αθλητών για την περίοδο Σεπτέμβριος 2013- Ιούνιος 2014.

Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και για όλο το μήνα είναι ανοιχτές οι προγραμματισμένες εγγραφές του ομίλου μας στις ακαδημίες τένις για παιδιά ηλικίας 5 ως και 17 ετών αλλά και των τμημάτων ενηλίκων αθλητών ηλικίας 18 και άνω.

Προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων οι συγκεκριμένες ημερομηνίες ΔΕΝ είναι οι μοναδικές που μπορούν οι γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες ή οι ενήλικες να βρουν το γκρουπ που τους ταιριάζει. Ο λόγος για τον οποίον είναι προγραμματισμένες είναι διότι, το ωράριο των σχολών αλλάζει σε χειμερινό, με αποτέλεσμα όλα τα τμήματα των ακαδημιών, καινούργια αλλά και ήδη υπάρχοντα, να ταιριάζουν από την αρχή. Η εύρεση της τάξης του κάθε αθλητή γίνετε, με γνώμονα την ηλικία, το επίπεδο (αρχάριο, προχωρημένο), τους στόχους (εκμάθηση, διασκέδαση ή πρωταθλητισμός) και το επιθυμητό ωράριο του κάθε αθλητή.

Ειδικά για τα τμήματα αρχαρίων, ο όμιλος επισημαίνει τη σπουδαιότητα του να ξεκινήσουν όλοι οι αθλητές του τετραμελούς τμήματος μαζί, ώστε να βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του ομίλου αντισφαίρισης Πάρου στο 22840-24280, στην ιστοσελίδα του ομίλου www.parostennisclub.com και στην σελίδα του ομίλου στο facebook με όνομα Paros Tennis Club.

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares