Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 00:39

Ένα «Κόσμημα» του Τένις στη Νάξο [photos]

Μπορεί να μην μετρά ούτε τρία χρόνια που έχει ιδρυθεί το NaxosTenisClub, αλλά η ύπαρξη του στο νησί έχει μαγνητίσει ήδη αρκετό κόσμο που ασχολείται πλέον με το σπορ.

Ιδρυτής του NaxosTenisClub είναι ο Γιάννης Ζευγώλης, που μαζί με τον Θανάση Κούρτη έχουν αναλάβει να διαδώσουν το σπορ στο νησί, καθώς και να περνάνε τις γνώσεις τους στα 50 και πλέον ενεργά μέλη που αριθμεί σήμερα το club.

Το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και η απουσία κατάλληλων χώρων για τις προπονήσεις και τους αγώνες που διοργανώνονται, ώθησαν τον Γιάννη Ζευγώλη να κάνει μια μεγάλη επένδυση, δημιουργώντας ένα διπλό γήπεδο τένις Ολυμπιακών διαστάσεων, το οποίο θα είναι ικανό να στεγάσει τα όνειρα τον Ναξίων Αντισφαιριστών.

Φυσικά εμείς επισκεφθήκαμε τις νέες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι μας άφησαν άφωνους, καθώς με την ξενάγηση του κ. Ζευγώλη διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι που θα δώσει την ευκαιρία σε αυτούς που ασχολούνται με το σπορ να αθληθούν σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στα νέα μέλη να εκπαιδευτούν σε έναν άψογο αθλητικό χώρο, όπου τα πάντα είναι προσεγμένα.

NAXOS TENIS CLUB AFISANAXOS TENIS CLUB GIPEDANAXOS TENIS CLUB APODITIRIANAXOS TENIS CLUB NTOUS

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares