Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013 13:24

Ξέσπασμα Αγγελή και παραίτηση Παρτσινεβέλου

Σαφώς ενοχλημένος από τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο. Μιχάλης Αγγελής.

NAXOS MAYROSΨέματα

Πιο συγκεκριμένα ο άνθρωπος που διεκπεραιώνει πολλά από τα θέματα της ομάδας σε δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.grτόνισε: «Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, που υπάρχουν αρκετά ανοικτά θέματα στην ομάδα. Στη φάση αυτή σίγουρα είμαστε σε μία κατάσταση, όπου σχεδιάζουμε πολλά πράγματα για το μέλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι ισχύει κάτι από αυτά που γράφονται και τα οποία προέρχονται από κάποιους, που ίσως δεν ξέρουν που πέφτει το γήπεδο της Νάξου. Έχει χαθεί ο έλεγχος από ορισμένα μέσα… βλέπουμε καθημερινά για αποχωρήσεις παικτών για τους οποίους ούτε καν υπάρχει θέμα αποχώρησης, καθώς και ένα σωρό ανυπόστατα ψέματα. Θέλω να επισημάνω ότι οι επίσημες ανακοινώσεις του σωματείου, είναι η μοναδική αλήθεια για το τι συμβαίνει πραγματικά».

Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με δυο Βούλγαρους ποδοσφαιριστές και τρεις παίκτες από τη χώρα μας οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League. Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις με τους ανθρώπους του συλλόγου να δηλώνουν ότι οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα άμεσα.

Στηρίζω τον Τομπά αλλά!

Στο μεταξύ ένα δυναμικό στέλεχος της διοίκησης, η ΣτέλλPARTSINEBELOYα Παρτσινεβέλου, έχει θέσει προφορικά την παραίτηση της στον Πρόεδρο της ομάδας Πλάτωνα Τομπά. Η ίδια επικαλείται διαφωνία με μέλος της διοίκησης, στο οποίο καταλογίζει ευθύνες για τα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα. Πάντως η κυρία Παρτσινεβέλου σπεύδει να τονίσει την στήριξη της στον Πλάτωνα Τομπά, του οποίου τις αποφάσεις όπως χαρακτηριστικά λέει εμπιστεύεται.

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και σε αυτό το θέμα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares