Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 00:43

Ήθελα να μπω μέσα

Μπορεί να ήταν απών από τον τελικό κυπέλλου, τον έζησε όμως τόσο έντονα σαν να έπαιζε... Ο μεγάλος άτυχος του Α.Ο. Σύρου, Ιωσήφ Κόκκαλης, ήταν υποχρεωμένος να δει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την εξέδρα, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης ήδη 20 μέρες.

Syros-foskolosΟ σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός των κυπελλούχων Κυκλάδων φυσικά δεν θα μπορούσε να ήταν μακριά από τη γιορτή του τελικού που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την ομάδα. Μάλιστα επειδή δεν ταξίδεψε με την αποστολή του ΑΟΣ από την παραμονή του αγώνα, πήγε στη Νάξο τα ξημερώματα του Σαββάτου με το σκάφος “Πέρλα” με όχι και τόσο καλές συνθήκες αφού είχε αρκετά μποφώρ. Χαλάλι βέβαια η όποια ταλαιπωρία, καθώς η κατάκτηση του κυπέλλου τον έκανε να την ξεχάσει αμέσως.

Οσο για τον ίδιο που ήταν στην εξέδρα και το πως ένιωθε, τα λόγια του είναι απολύτως χαρακτηριστικά. “Εβλεπα τον τελικό από την εξέδρα και ένιωθα σαν syros RAOYZAIOS new13θηρίο στο κλουβί! Ηθελα να μπω μέσα στο γήπεδο να παίξω. Χάρηκα ιδιαίτερα επίσης που οι συμπαίκτες μου, μου αφιέρωναν τα γκολ” υποστήριξε μεταξύ άλλων ο παίκτης του ΑΟΣ ενώ συνέχισε: “Ολη η ομάδα ήταν εξαιρετική. Θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Το ευχάριστο είναι ότι στην πλέον κρίσιμη και καθοριστική φάση της αγωνιστικής σεζόν η ομάδα δείχνει να έχει βρει ρυθμό.” Τέλος, σχετικά με την επιστροφή του τόνισε: “Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και από την Πέμπτη θα μπω στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Στο ματς με την Πάρο δεν θα αγωνιστώ, όμως στο πρώτο ματς των μπαράζ, που ελπίζω ότι θα περάσουμε, εκτιμώ ότι θα είμαι πανέτοιμος.” Το σίγουρο είναι ότι με την επιστροφή του εκτός από τον ίδιο, ο πλέον χαρούμενος θα είναι ο Γιάννης Ζαχαρίου, αφού θα έχει άλλο ένα... όπλο στα χέρια του στην τελική ευθεία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares