Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 18:49

Ο Πανναξιακός είναι δωρεάν διαφήμιση

Ο Υπεύθυνος τύπο και επικοινωνίας του Πανναξιακού Δημήτρης Καρούσης μιλάει στην Κυκλαδική για τον Πανναξιακό σε ποδόσφαιρο και Βόλεϊ, όπου εξηγεί γιατί οι δύο ομάδες είναι η δωρεάν διαφήμιση του νησιού. Ο Υπεύθυνος τύπο και επικοινωνίας του Πανναξιακού Δημήτρης Καρούσης μιλάει στην Κυκλαδική για τον Πανναξιακό σε ποδόσφαιρο και Βόλεϊ, όπου εξηγεί γιατί οι δύο ομάδες είναι η δωρεάν διαφήμιση του νησιού.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ταγμένοι να υπηρετούν ανιδιοτελώς τον αθλητισμό και μέσα από αυτόν κατ’ επέκταση τον τόπο τους. Ένας από αυτούς είναι και ο διαφημιστής Δημήτρης Καρούσης που τα τελευταία χρόνια στέκεται στο πλάι του Πανναξιακού, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο Βόλεϊ, ενώ έχει αναλάβει ενεργό δράση στην προώθηση τον τοπικών προϊόντων του νησιού μας.

Ο Δημήτρης Καρούσης γεννήθηκε στη Νάξο και μετά από σπουδές στις ΗΠΑ βρέθηκε στην Αθήνα όπου ασχολήθηκε εντατικά με τη διαφήμιση. Στα παιδικά του χρόνια έπαιξε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Βόλεϊ στη Νάξο, πράγμα που τον έδεσε περισσότερο με τον αθλητισμό στο νησί. Συμμετέχει ενεργά στα δύο τελευταία Δ.Σ. του Πανναξιακού από το πόστο του υπευθύνου επικοινωνίας, όπου έχει δώσει αρκετή βοήθεια και ιδέες για την προβολή και την οικονομική βιωσιμότητα του σωματείου.

Στόχοι

Ο ίδιος μιλώντας για τις ομάδες του νησιού που συμμετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα τόνισε: «Οι ομάδες δίνουν ζωντάνια στο νησί και αποτελούν κινητή διαφήμιση γι αυτό. Ειδικά τον χειμώνα βοηθάνε τα παιδιά μας να ξεκολλάνε από τις καφετέριες και τα μπαρ» και συνέχισε λέγοντας για τους Πανναξιακούς που συμμετέχουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες: «Η συμμετοχή σε μεγαλύτερες κατηγορίες από τον Πανναξιακό σε επίπεδο ποδοσφαίρου και Βόλεϊ βοηθούν τους νέους που αθλούνται να έχουν μεγαλύτερους στόχους και να κάνουν όνειρα σχετικά με τον πρωταθλητισμό. Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό η συμμετοχή ομάδων της Νάξου σε μεγαλύτερες κατηγορίες είναι επιτακτική».

Τουρισμός

Όπως υποστηρίζει ο Δημήτρης Καρούσης το Βόλεϊ και το ποδόσφαιρο του Πανναξιακού συμβάλουν σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη της Νάξου και θα πρέπει να ενισχύονται τόσο από τους επαγγελματίες του νησιού, όσο και από τον Δήμο, που θα πρέπει να βάλει βαθύτερα το χέρι στην τσέπη: «Εμένα η άποψη μου είναι πως όλοι έχουμε χρέος να προβάλουμε και να προωθούμε τουριστικά το νησί μας. Ο Πανναξιακός σε Βόλεϊ και Ποδόσφαιρο αποτελούν δωρεάν διαφήμιση για το νησί μας, καθώς αγωνίζονται σε όλη την Ελλάδα και έτσι ακούγεται το όνομα της Νάξου παντού. Μακάρι να δούμε το Βόλεϊ μας να αγωνίζεται στην Ευρώπη γιατί αυτό είναι κάτι που θα μας διαφημίσει και εκτός συνόρων. Θα πρέπει όλοι οι επαγγελματίες να καταλάβουν ότι όσο επενδύουν στις ομάδες τα χρήματα τους πιάνουν τόπο και μπαίνουν ξανά στα ταμεία τους. Όσο για τον Δήμο θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και να συμβάλει στον αθλητισμό με μεγαλύτερα ποσά».

Σχέδια

Η εταιρία του Δημήτρη Καρούση τα τελευταία χρόνια προχωρά στην εκτύπωση ημερολογίων και ταξιδιωτικών οδηγών, με τα έσοδα να διατίθενται αποκλειστικά στον Πανναξιακό. Κάτι τέτοιο σχεδιάζεται και φέτος από τον Ναξιώτη διαφημιστή: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επαγγελματίες του νησιού που έχουν μέχρι τώρα σταθεί δίπλα στις προσπάθειες μας και τις χορηγίες τους στο ημερολόγιο και τον τουριστικό οδηγό του Πανναξιακού. Σχεδιάζουμε την εκτύπωση ενός οδηγού τσέπης, που θα περιέχει επιχειρήσεις που θα έχουν εκπτώσεις στα προϊόντα τους και θα επωφεληθούν άμεσα από την διαφήμιση τους στον οδηγό. Θα εκτυπωθούν περίπου στις 10.000 αντίτυπα, που θα μοιραστούν μέσα σε πλοία και στις πύλες εισόδου προς τη Νάξο».

KAROYSIS DIAFIMISTHS 1

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares