Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 23:04

Αν συντονιστούμε το ακτοπλοϊκό θα λυθεί

Μία πολύ σημαντική άποψη – τοποθέτηση έφτασε ως σχόλιο στο sait μας σήμερα, καθώς με αφορμή το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε σχετικά με την γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Γενικός Αρχηγός του Φοίνικα Σύρου Αντώνης Στεφάνου βάζει μία πρόταση στο τραπέζι, η οποία μπορεί να λύσει τα συγκοινωνιακά προβλήματα των τριών δημοφιλέστερων αθλημάτων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

"Νομίζω με αφορμή την σκέψη για δημιουργία 2 ομίλων στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανδρών Κυκλάδων που αποσκοπεί στα περισσότερα παιχνίδια είναι ευκαιρία να κάτσουν στο τραπέζι εκτός από τον Πρόεδρο STEFANOY-VELETZASτης ΕΠΣ Κυκλάδων και οι πρόεδροι της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Κυκλάδων καθώς και της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Όλοι μαζί μπορούν με ένα κοινό τους αίτημα προς στην ακτοπλοϊκή εταιρία NEL Lines που δραστηριοποιείται στις άγονες γραμμές των Κυκλάδων, να ζητήσουν τροποποιήσεις δρομολογίων σε συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά την διάρκεια της χειμερινής σεζόν που θα έχουν ως σκοπό την σύνδεση μεταξύ των νησιών που διαθέτουν ομάδες και μέχρι σήμερα δεν ήταν εφικτό να διεξαχθούν μεταξύ τους παιχνίδια.
Παράδειγμα θα μπορούσαν κάλλιστα για το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ και το μπάσκετ οι ομάδες της Τήνου να έχουν δυνατότητα να αγωνιστούν με τις ομάδες της Νάξου και της Σαντορίνης, όταν φυσικά θα υπάρχει έστω και μία σύνδεση των νησιών μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Νομίζω ότι αυτό είναι εφικτό να γίνει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες (σε νεκρή περίοδο τον χειμώνα), καθώς μια μαζική μετακίνηση ομάδων σε όλα τα αθλήματα μπορεί να φτάσει 80 - 100 αθλητές και αν υπάρξουν συγγενείς ή φίλαθλοι σίγουρα αυτό το νούμερο θα αυξηθεί. Φυσικά αυτό θα αποτελέσει και εξτρά οικονομικό όφελος για την ναυτιλιακή εταιρία, η οποία μπορεί επίσης να γίνει και μέγας χορηγός όλων των πρωταθλημάτων προσφέροντας 50% έκπτωση σε όλες αυτές τις μετακινήσεις".

Η πρόταση του Αντώνη Στεφάνου είναι πάρα πολύ σωστή, καθώς μέχρι σήμερα οι πρόεδροι των τριών αθλημάτων δεν έχουν ποτέ ζητήσει συντονισμένα κάτι τέτοιο. Νομίζουμε πως είναι εφικτό να τροποποιηθούν δρομολόγια, εάν και εφόσον τα τρία αθλήματα συντονίσουν τις αγωνιστικές τους σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares