Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 14:01

Δεν μπορούσα να αρνηθώ

Ο Θανάσης Περιστεράκης μετά από δεκατέσσερα χρόνια επιστρέφει στον Πανναξιακό σε διπλό ρόλο: του τερματοφύλακα στη βασική ομάδα και του προπονητή τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής Ο Θανάσης Περιστεράκης μετά από δεκατέσσερα χρόνια επιστρέφει στον Πανναξιακό σε διπλό ρόλο: του τερματοφύλακα στη βασική ομάδα και του προπονητή τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής

Δευτέρα 18 Αυγούστου. Ημέρα που αρκετοί  φίλοι του Πανναξιακού θα έχουν στο μυαλό τους με θλίψη καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα χρονιά, αλλά σε τοπικό επίπεδο και λέμε θλίψη γιατί τα τρία τελευταία χρόνια η προετοιμασία άρχιζε σε εθνικό επίπεδο… Όμως, υπήρξε κι ένας και μάλιστα αθλητής που σίγουρα θα ένιωσε περίεργα. Κι αυτό γιατί επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα μετά από – ούτε λίγο, ούτε πολύ – δεκατέσσερα χρόνια. Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των ανδρών υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Γιώργου Προμπονά. Το παρών έδωσαν παίκτες που είτε ανήκουν στην ομάδα, είτε έχουν έρθει υπό δοκιμή και θα κριθούν από τον κ. Προμπονά τις επόμενες ημέρες με τους ρυθμούς προπόνησης να ανεβαίνουν σταδιακά έως να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

 Μεταγραφές

Μάλιστα, καθημερινά αναμένεται το ρόστερ να μεγαλώνει καθώς θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο νησί τα νέα αποκτήματα της ομάδας που έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Πανναξιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Νάξου εκτός των άλλων έχει συμφωνήσει με παίκτη που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα και έχει πολλές συμμετοχές σε Football League και Football League 2, ενώ σενάρια της τελευταίας στιγμής φέρνουν κοντά στην ομάδα ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα των Κυκλάδων. Πάντως οι θέσεις που θέλει να «φουλάρει» ο Πανναξιακός με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά είναι αυτές του επιτελικού μέσου και του φορ, όπου εξετάζονται πολύ προσεκτικά περιπτώσεις που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά. Ήδη έχουν ανακοινωθεί η απόκτηση του Βαγγέλη Γαλάνη και η επιστροφή των Πολυκρέτη, Επταήμερου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά θα αποκτηθούν μάξιμουμ οκτώ παίκτες… Ζητούμενο για τη διοίκηση της ομάδας είναι έως το τέλος Αυγούστου να έχει ολοκληρωθεί το πλάνο των μεταγραφών για τη νέα χρονιά

 Επιστροφή

Όμως αναφέραμε και νωρίτερα, ότι η Δευτέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για έναν αθλητή. Ο λόγος για τον 39χρονο τερματοφύλακα Θανάση Περιστεράκη, ο οποίος φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Πανναξιακού μετά από 14 ολόκληρα χρόνια στη 3η του παρουσία με την ομάδα του νησιού. Η πρώτη παρουσία ήταν (μετά τα παιδιά τμήματα) τη διετία 1993 – 94 όταν αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική, στη συνέχεια επιστρέφει τη διετία 1999 – 2000 όπου και πάλι δίνει τον καλύτερο εαυτό του και μετά από έναν χρόνο στη Σύρο σταματάει. Επιστρέφει για πρώτη φορά για δύο χρόνια (2005 – 06) αλλά με τη φανέλα του Φιλωτίου και στη συνέχεια οριστικά κρεμάει τη φανέλα. Από τότε δίνει το παρών σε όλους τους αγώνες σε επίπεδο βετεράνων, αλλά φέτος δεν μπορούσε όπως ανέφερε και ο ίδιος να αρνηθεί τη πρόσκληση που του έγινε σε έναν διπλό μάλιστα ρόλο: του αθλητή αλλά και του προπονητή στα τμήματα υποδομών όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. 

 Πρωταγωνιστής

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, έδωσε τη Δευτέρα κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση και όπως δήλωσε αμέσως μετά «όταν μου το ζήτησαν απλά δεν μπορούσα να πω όχι. Θέλω να βοηθήσω από όποιο πόστο μπορώ ώστε η ομάδα που θεωρώ ότι είναι η πλέον ιστορική του νησιού να βρει και πάλι τα πατήματά της και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, σε εθνικό δηλαδή επίπεδο. Παράλληλα θα βοηθήσω και με την εμπειρία μου τα νέα παιδιά του συλλόγου που αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα και σίγουρα στην πρώτη ομάδα δεν θα είμαι απλά …παρατηρητής. Στα ίσα θα διεκδικήσω θέση βασικού γιατί μου αρέσει να είμαι στο γήπεδο και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο».  Να σημειώσουμε τέλος, ότι παράλληλα με την αγωνιστική προετοιμασία κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια διαρκείας του Πανναξιακού, που η απόκτηση τους δίνει το πλεονέκτημα στον κάτοχο τους, που θα απολαμβάνει μία σημαντική έκπτωση από τις επιχειρήσεις που αναγράφονται στο πίσω μέρος της κάρτας. Η τιμή ανέρχεται στα 50€.

PERISTERAKIS FANELA

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares