Τρίτη, 05 Μαΐου 2015 01:08

Προμπονάς: Ο Κανάρης το πρώτο φαβορί

Πρώτο φαβορί στον όμιλο είναι ο Κανάρης! Πρώτο φαβορί στον όμιλο είναι ο Κανάρης!

Τον Κανάρη χρίζει ως πρώτο φαβορί στον 10ο όμιλο των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, ο τεχνικός του Πανναξιακού Γιώργος Προμπονάς.

Μιλώντας στο ράδιο Αλήθεια, επεσήμανε ότι: «Πιστεύω ότι ο Κανάρης είναι το φαβορί, χωρίς να υποτιμώ τις υπόλοιπες ομάδες. Έχει καλή έδρα, θα μετρήσει αυτό πολύ σε τέτοια παιχνίδια. Διαθέτει επίσης και βάθος στο πάγκο του, όπως ξέρω. Αλλά φυσικά όλα φαίνονται στο γήπεδο».

Στην Νάξο είναι σαφώς ικανοποιημένοι από το ντάμπλ που έκαναν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον κ. Προμπονά, να σημειώνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που κρίθηκε στα πέναλτι απέναντι στον ΑΟ Σύρου: «Δεν ήταν αυτοσκοπός το πρωτάθλημα. Ήρθε μέσα από την δουλειά και την διάρκεια που είχαμε. Είχαμε υπομονή και επιμονή για να φτάσουμε εδώ. Και τους δυο τίτλους τους πήραμε στα πέναλτι. Ήμασταν ψύχραιμοι σε αυτή την διαδικασία. Δοκιμασμένοι σε δύσκολες καταστάσεις, αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Και ψυχολογικά νομίζω ότι η ομάδα ήταν έτοιμη και ανταπεξήλθε στις δυσκολίες των δυο τελικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Ο Πανναξιακός ξεκινάει εκτός έδρας την Παρασκευή απέναντι στον Διαγόρα στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου, με τον τεχνικό του, να δίνει και το περιθώριο λάθους ή καλύτερα ενός αποτυχημένου αποτελέσματος στην σειρά. «Πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Χωρίς άγχος και πίεση» τονίζει στην «Α.Χ.» αναφέροντας ακόμη: «κρίνονται πολλά στα μπαράζ στις λεπτομέρειες. Όμως έχεις και το περιθώριο για ένα λάθος. Δεν είναι νοκ αουτ παιχνίδια, όπως είχαμε σε ημιτελικό και τελικό πρωταθλήματος εδώ στις Κυκλάδες που η ήττα ήταν αποκλεισμός. Πας την επόμενη αγωνιστική και διορθώνεις κάτι που πήγε στραβά στο προηγούμενο ματς. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα μας και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο στην προσπάθεια που θα κάνουμε να επιστρέψουμε στην Γ΄ Εθνική».

Ξέρει να διαχειρίζεται τα ματς ο Πανναξιακός

«Ο Πανναξιακός είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, συνόλου θα έλεγα» αναφέρει στην «Α.Χ.» ο Σπύρος Μάκαρης από το www.sportscyclades.grπου έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές φέτος τον πρωταθλητή αλλά και κυπελλούχο Κυκλάδων. Την χαρακτηρίζει έμπειρη ομάδα, άλλωστε πριν από μια αγωνιστική περίοδο ήταν στην Γ΄ Εθνική, όπου θέλει να επιστρέψει όπως φαίνεται, σημειώνοντας ότι: «ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια, δεν τρομάζει από έδρες και νομίζω ότι πάει να χτυπήσει όλους τους αγώνες, διαθέτοντας κάποιους παίκτες με εμπειρία».

Μεταξύ άλλων όπως αναφέρει ο κ. Μάκαρης, έχει ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε Γ΄-Δ΄ Εθνική ενώ ξέρουν από τις δυσκολίες μπαράζ. Φέτος μεγάλο ρόλο στους δυο τίτλους που πήρε ο Πανναξιακός έπαιξε ο τερματοφύλακας του, ο Γιάννης Τσουκαλάς. Απέκρουσε 3 πέναλτι στον τελικό του πρωταθλήματος με τον ΑΟ Σύρου, όπως έκανε και στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΑΟ Πάγου.

Δημήτρης Σταυρακάκης (Εφημερίδα Αλήθεια Χίου)

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares