Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 18:37

θα διορθώσουμε αυτά που συζητούσαμε στα γηπεδα

Πολλοί τον χαρακτηρίζουν ''κόσμημα'' για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και μάλλον έχουν δίκιο καθώς ο Μάριος Γαλανός επί σειρά ετών, τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν παράγοντας έχει δείξει τον δρόμο σε πολλούς στο πως πρέπει να αντιλαμβάνονται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός πρώην πρόεδρος της Λάβας Εμπορείου κατόπιν συμφωνίας και παρότρυνσης των ομάδων της Σαντορίνης έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο για μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον συνδυασμό ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο'' και πλέον θα είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής.

Ο ίδιος χαίρει της εκτίμησης πολλών ομάδων, τόσο μέσα από το νησί του, όσο και εκτός αυτού και σίγουρα σε περίπτωση εκλογής του μόνο κέρδος θα υπάρξει για όλους όσους αγαπούν τον χώρο.

Ο Μάριος Γαλανός απέστειλε σχετική επιστολή προς τα ΜΜΕ μέσα από την οποία γνωστοποιεί τον τρόπο που προέκυψε η υποψηφιότητα του και παράλληλα υπόσχεται να δουλέψει για το καλό του ποδοσφαίρου:

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο σε λίγες ημέρες αλλάζει σελίδα και όλοι μας περιμένουμε μία καλύτερη μέρα, με τις ίδιες τις ομάδες να αποφασίζουν για τα θέματα που τις απασχολούν και κυρίως να είναι αυτές που θα παίρνουν τις αποφάσεις για κρίσιμα θέματα που τις απασχολούν.

Η τιμή που έγινε στο πρόσωπο μου όταν επιλέχθηκα ''ομόφωνα'' από τα τέσσερα σωματεία του νησιού μου της Σαντορίνης, ώστε να τα εκπροσωπήσω στην Ένωση μας στο πλευρό του συνδυασμού ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο'' που ηγείται ο κ. Καφτηράνης και απαρτίζεται από ένα μείγμα ανθρώπων με εμπειρία και πολύ μεράκι για το ποδόσφαιρο ήταν για εμένα μία επιβράβευση για όλα αυτά που πρεσβεύω και υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά μέχρι να φτάσουμε μέχρι την κοινή πρόταση είχαν προϋπάρξει αρκετές συναντήσεις – συνομιλίες στις οποίες διαπίστωσα ότι οι απόψεις των ομάδων του νησιού μας και τα θέλω τους συμβαδίζουν απόλυτα με τα δικά μου και πάνω από όλα με τον συνδυασμό που υπηρετώ.

Δικαιωθήκαμε απόλυτα αφού λίγες μέρες μετά κατά την ανακοίνωση των δύο συνδυασμών διαπίστωσα με την πρώτη ματιά ότι ο δικός μας συνδυασμός είναι αυτός που παρουσιάζεται ενωτικός για ολες τις Κυκλάδες, έχοντας στις τάξεις του ανθρώπους με πλουραλιστική άποψη και πάνω από όλα που κατάγονται από όλες τις Κυκλάδες γνωριζοντας τα προβλήματα των ομαδων του νομου μας από πρωτο χερι.. Όμως λίγες μέρες μετά για μένα ήρθε μαι έκπληξη αλλά σε καμία περίπτωση αιφνιδιασμός... Οι άνθρωποι που με παρότρυναν να εμπλακώ με τα διοικητικά της Ένωσης, αυτοί που με διαβεβαίωναν για την στήριξη τους δηλώνοντας ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, αυτοί που ζητησουσαν την βοηθεια μου, στο τέλος υπέκυψαν στις σειρήνες και τάχθηκαν υπέρ αυτών που το όραμα τους για το ποδόσφαιρο περνά μέσα ατομικες και αοριστες υποσχεσεις Τιμώ την απόφαση τους, η οποία φυσικά ελπίζω να αλλάξει μέχρι την κρίσιμη ώρα της κάλπης, αφού με μία ματιά στις συνεντεύξεις των υποψηφίων μπορούμε να διαπιστώσουμε τι πρεσβεύει ο καθένας και τι εμπλοκή θέλει να έχει με τον χώρο που όλοι αγαπάμε.

Θέλω να κλείσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους δεν κατονομάζω για ευνόητους λόγους οι οποίοι είτε σε κατιδίαν συζητήσεις, είτε μέσω τηλεφώνου δηλώνουν την στήριξη τους στο πρόσωπο μου και να τους υποσχεθώ ότι σε περίπτωση εκλογής μου θα έχουν απέναντι τον Μάριο που ξέρουν όλα αυτά τα χρόνια. Τον Μάριο που παίζουν μέσα στα γήπεδα από μωρό παιδί.

Η θέση μου στην ΕΠΣ Κυκλάδων θα δώσει σε όλους μας το δικαίωμα να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο έτσι όπως το έχουμε ονειρευτεί και να διορθώσουμε άμεσα τα κακώς κείμενα που συζητάμε κάθε Κυριακή.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων και τα σωματεία δεν είναι επιχείρηση, δεν είναι μπίζνα, είναι αυτό που αγαπάμε όλοι μας και θέλουμε να το δούμε να πηγαίνει μπροστά.

Γι αυτό λοιπόν ήρθε η ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' και όλοι μας πρέπει να αναλογιστούμε τι πραγματικά σημαίνει αυτό.

Με τιμή το υποψήφιο μέλος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων με τον συνδυασμό ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' Μάριος Γαλανός.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares