Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 22:44

Καταγγελίες Πανθηραϊκού για τον αγώνα της Νάξου

Σοβαρές καταγγελίες για τα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανναξιακό στη Νάξο αναφέρει με ανακοίνωση και επιστολή που στάλθηκε στην ΕΠΣ Κυκλάδων ο Πανθηραϊκός.

Η ανακοίνωση

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο καταγγέλλει, ότι μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Πανναξιακό, που έγινε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου, συνέβησαν τα παρακάτω γεγονότα:

1) Όταν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της ομάδας μας κατευθύνθηκαν προς τον χώρο των αποδυτηρίων, είκοσι λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα, προπηλακίστηκαν και δέχθηκαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα από οπαδούς και αγνώστους. 

Ο παρατηρητής του αγώνα, αν και είχε ορισθεί επίσημα από την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, δεν προσέφερε καμία προστασία στους ποδοσφαιριστές και την αποστολή της ομάδας μας. Επίσης, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο εκπρόσωπος του Πανθηραϊκού ζήτησε από τον διαιτητή και τον επόπτη να καλέσουν τον παρατηρητή ώστε να του εκφράσει τα παράπονα του γι' αυτά που διαδραματίζονταν, αυτός ουδέποτε εμφανίστηκε.

2) Κατά την αναχώρηση της ομάδας από  το γήπεδο, διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν τρυπήσει το ένα λάστιχο του πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή μας στο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά η επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο, μέχρις ότου επισκευαστεί η ζημιά.

3) Αργά το βράδυ, και αφού η ομάδα μας είχε επιστρέψει στο ξενοδοχείο, δύο κουκουλοφόροι, επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα, πέταξαν γυάλινα μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές μας, με αποτέλεσμα ένας εξ' αυτών να τραυματιστεί στο χέρι και στο μάτι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Για τις έκνομες ενέργειες, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο θα υποβάλει εντός των επόμενων ημερών μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κατά αγνώστων. 

 ΔΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   
ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares