Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 22:15

Τους καλούμε να αναλογιστούν τις ευθύνες

Με επιστολή του ο συνδυασμός «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» επανέρχεται στο θέμα των εκλογών κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις που θα μπορεί να υπάρξουν αν δεν γίνουν έγκαιρα οι εκλογές.

Θυμίζουμε ότι με έγγραφο της η νομική επιτροπή της ΕΠΟ, έχει ζητήσει να γίνουν εκ νέου εκλογές στην ΕΠΣ Κυκλάδων. Μέχρι αυτή την ώρα η επίσημη θέση της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν έχει κοινοποιηθεί, ενώ στα σωματεία υπάρχει σχετική ανησυχία και αβεβαιότητα.

Αναλυτικά η επιστολή που στάλθηκε στα σωματεία και στα Μ.Μ.Ε.

Προς τα Σωματεία Κυκλάδων

Κοιν.: Μ.Μ.Ε. Κυκλάδων

Ανοιχτή επιστολή

Αγαπητοί Συνεργάτες ( πρόεδροι και μέλη Δ.Σ.)

Ο Συνδυασμός μας πιστός στη δέσμευση απέναντί σας για ειλικρινείς σχέσεις και πλήρη και αντικειμενική ενημέρωσή σας αναγκάζεται , εφόσον αυτό δεν γίνεται από πλευράς Ε.Π.Σ. ,να σας γνωρίσει για το περιεχόμενο των επιστολών της Ε.Π.Σ. και του Συνδυασμού μας ,καθώς και την απάντηση της Ε.Π.Ο. σχετικά με τη διάρκεια θητείας του Δ.Σ. και για το χρόνο που θα πρέπει να γίνουν οι εκλογές.

Η απάντηση της Ε.Π.Ο. ( Σας κοινοποιείται) είναι ξεκάθαρη. Η θητεία του Δ.Σ. λήγει 17/12/2015 και επομένως θα πρέπει μέχρι τότε να έχουν γίνει εκλογές , ειδάλλως μετά τις 18/12/2015 δεν θα υπάρχει αναγνωρισμένο Δ.Σ. και οι επιπτώσεις θα είναι σοβαρές.

Εμείς για να προλάβουμε τις όποιες δυσάρεστες για όλους επιπτώσεις στείλαμε δυο έγγραφα αιτήματα προς τον πρόεδρο να συγκληθεί άμεσα έκτακτο Δ.Σ. για ορισμό της ημερομηνίας των εκλογών , μέχρι τώρα όμως δεν έχουμε καμιά απάντηση. Η κωλυσιεργία από μέρους του πρόεδρου και η άρνηση να εφαρμόσει τα όσα η Ε.Π.Ο. γνωμοδότησε θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία της Ε.Π.Σ. και όσες δραστηριότητες πραγματοποιούνται από την πλευρά της. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Ε.Π.Σ. ανήκει στα Σωματεία της και κανένας δεν μπορεί να συμπεριφέρεται και να λειτουργεί εις βάρος των Σωματείων.

Η Ε.Π.Σ. δεν είναι μαγαζί κανενός. Τα Σωματεία επιλέγουν τον τρόπο και ποιοι θα βρίσκονται στο Δ.Σ. αυτής πάντα μέσα από εκλογές και όχι μέσα από παρασυναγωγές και αποφάσεις «καφετέριας».

Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη όπως ξεκάθαρη είναι και η θέση της Ε.Π.Ο. . Είχαμε δεσμευτεί ότι θα σεβαστούμε την όποια απάντηση (θέση) της Ε.Π.Ο. και αυτό κάνουμε.

Καλούμε τον κ. Φρέρη και όσους είναι στο Δ.Σ. από την πλευρά του, να αναλογιστούν τις ευθύνες , τις επιπτώσεις και να «τρέξουν» γρήγορα τις διαδικασίες των εκλογών , σύμφωνα πάντα με το καταστατικό μας , ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις για τα σωματεία μας και την ίδια την Ένωση.

Για όσα ακολουθήσουν η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου του κ. Φρέρη.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τα Σωματεία και να διασφαλίσουμε την ύπαρξη και λειτουργία της Ένωσης με διαφάνεια και δικαιοσύνη.

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares