Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 17:26

Ο Ατρομητάκιας της Πάρου‏

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της συνεργασίας των ακαδημιών του Ατρόμητου με τον ΑΟ Πάρου και συζητώντας με τον κ. Αποστόλου του αναφέραμε για τον Αντώνη Σιφναίο έναν Παριανό που έζησε χρόνια στο Περιστέρι και είναι ένας γνήσιος φίλαθλος του Ατρόμητου με διαρκείας εδώ και πολλά χρόνια της ομάδας.

Αμέσως μας ζήτησε να τον φέρουμε για να τον γνωρίσει. Ο Αντώνης έσπευσε με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, μάλιστα όταν του δόθηκε ο λόγος εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την μεγάλη χαρά του που οι δύο του αγάπες προχώρησαν σε αυτή την συνεργασία.

Συζήτησε σε ζεστό κλίμα και φωτογραφήθηκε με τον κ. Αποστόλου. Ρωτήσαμε τον κ. Αποστόλου για αυτήν την απρόσμενη συνάντηση και μας είπε:

«Δεν το περίμενα πως θα έβρισκα στο νησί σας έναν τόσο αγνό φίλαθλο της ομάδας μας. Με συγκίνησε γιατί μιλήσαμε για τα παλιά και μάλιστα με θυμόταν σαν ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου. Ήταν για μένα πολύ ευχάριστη γνωριμία, γιατί αυτά τα συναισθήματα που πηγάζουν από το ποδόσφαιρο είναι το πραγματικό νόημα του αθλήματος, που τείνει να χαθεί στην εποχή που διανύουμε».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares