Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 18:32

Δεν θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΣΚ‏... [vid]

Αυτό είναι το συμπέρασμα από το συμβούλιο που έγινε στην Πάρο.

Στην σκιά των καταγγελιών του Χ. Καφτηράνη περί απειλών που δέχτηκε. αφού συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα, τελευταίο θίχτηκε το θέμα των εκλογών.

Η συμπολίτευση δεν δέχτηκε να μπει σε διαδικασία συζήτησης για την διενέργεια εκλογών, αφού θεωρεί πως η γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, που κατέθεσε η αντιπολίτευση και εκτιμά ότι η θητεία του παρόντος Δ.Σ λήγει στις 19 Δεκεμβρίου, έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν αποτελεί τετελεσμένη οδηγία για διενέργεια εκλογών.

Στην τελευταία παράγραφο της γνωμοδότησης αναφέρεται πως μπορεί να γίνει προσφυγή σε διαιτητικό δικαστήριο από οποιονδήποτε, κάτι που ρητά δήλωσε ο Ρ. Φρέρης δεν πρόκειται να συμβεί.

Η παράταξη της πλειοψηφίας τοποθετήθηκε κατηγορηματικά πως δεν συντρέχει ανησυχία για τυχόν επιπτώσεις στην ένωση του νομού μας, π.χ αποκλεισμός των μικτών ομάδων μας από την δεύτερη φάση του τουρνουά προεπιλογής της ΕΠΟ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο η οποιαδήποτε άλλη επίπτωση στο ποδόσφαιρο του νομού μας.

Το κλίμα της συνεδρίασης ήταν απογοητευτικό γεμάτο έντονες φραστικές αντεγκλήσεις, με ειρωνείες, χλευασμούς και ευθείες προσωπικές αιχμές περί ήθους και σοβαρότητας.

Το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο πουθενά δεν ωφελήθηκε από την συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares