Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 00:12

Συγχαρητήρια στον ΑΕΤΟ 2 από την ΑΕ Σαντορίνης

Σύσσωμη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης συγχαίρουμε την  ομάδα του Αετού 2, που ανακηρύχθηκε πρωταθλητής του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ  Basketball League 2015-16", έχοντας διαγράψει μια αξιοθαύμαστη πορεία σε  όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε στον αγαπητό φίλο Μερκούρη Ζώρζο, που τιμήθηκε για την  πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό, να έχει υγεία και με  την υποστήριξη των άξιων συνεργατών και μελών του Αετού, να συνεχίσει να  παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της καλαθοσφαίρισης.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. και  στον πρόεδρο του κ. Τζούρο Ελευθέριο που για άλλη μια χρονιά στήριξε το  θεσμό του «Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League».
Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και τη συμβολή τους κριτές, διαιτητές και κυρίως το προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. που φρόντισε για κάθε λεπτομέρεια  της διοργάνωσης. 

Φυσικά συγχαίρουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές καθώς και εκείνους του τμήματος των ανδρών της Α.Ε.Σ. που συμμετείχαν στη διοργάνωση εκτός συναγωνισμού. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στους αθλητές των τμημάτων παίδων και εφήβων της ομάδας μας, που πέρασαν στη φάση των οκτώ του πρωταθλήματος επιδεικνύοντας εξαιρετική αγωνιστικότητα και επιμονή.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares