Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 23:49

Συγνώμη και καλή επιτυχία στον Πανθηραϊκο από τον Ραουζαίο

Με ένα ειλικρινέστατο δημόσιο συγνώμη, προς όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, ο Πέτρος Ραουζαίος, με επιστολή του αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν σχετικά με το διαιτητικό δικαστήριο και την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι ομάδες και ειδικά ο Πανθηραϊκός, στον οποίο και εύχεται καλή πορεία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Η επιστολή του κ. Ραουζαίου:
Θέλω να δηλώσω δημοσίως συγνώμη για όποιο μερίδιο ευθύνης μου αναλογεί προσωπικά για την όλη αναστάτωση που προκλήθηκε κατά την φετινή αγωνιστική χρονιά και ιδιαιτέρως τις τελευταίες ημέρες κυρίως στην ομάδα του Πανθηραικού Α.Ο. Διοίκηση - Τεχνικό επιτελείο ποδοσφαιριστές , στον φίλαθλο κόσμο του Πανθηραικού , αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες.
Αποδέχομαι προσωπικά ρητά την απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ το οποίο δικαίωσε την εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων του κ.Φρέρη και των μελών αυτού και τους εύχομαι καλή και εποικοδομητική συνέχιση της θητείας τους για το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και φυσικά των ομάδων μας.
Δηλώνω ότι θα είμαι επικροτητής των καλών και σωστών ενεργειών υπέρ συμφερόντων των ομάδων , αλλά ταυτόχρονα και επικριτής των όποιων εσφαλμένων ενεργειών.
Τέλος θέλω να ευχηθώ τις ποιο εγκάρδιες ευχές μου για καλή επιτυχία και καλή δύναμη, στους πλέον δύσκολους και κρισιμότερους αγώνες όλης της χρονιάς για την ομάδα του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ Α.Ο., με υγεία και χωρίς τραυματισμούς πάνω απ'όλα και όπως έχω δηλώσει ξανα στο παρελθόν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ θα εκπροσωπήσει επάξια το νομό μας στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής το 2016-2017 , διότι το αξίζει πραγματικά και θα μας εκπροσωπήσει επάξια με τον πλέον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα είμαστε όλοι υπερήφανοι, που ο νομός μας εκπροσωπείτε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Και πάλι καλή επιτυχία

KAMPOURAKHS RAOYZAIOS ZORZOS

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares