Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 18:26

Η ΚΔΕΠΑΠ για το 6ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 6ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου, παρουσία 200 και πλέον γονιών και θεατών που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Στην τελετή συμμετείχαν αθλητές από τις Ακαδημίες του Α.Ο. Πάρου, του ΑΜΕΣ Νηρέα, του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού και του Π.Σ. Αγκαιριάς.

Ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. εκ μέρους της Αθλητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχαρίστησε τους Προέδρους και τις διοικήσεις των συλλόγων που συμμετείχαν στο τουρνουά, τους προπονητές των Ακαδημιών για την εξαιρετική τους δουλειά, το μεράκι και την αφοσίωσή τους, καθώς επίσης και τους γονείς των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών που στήριξαν αυτή την προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Τέλος απένειμε συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες στους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών που με την συνολική παρουσία τους στη διοργάνωση έδωσαν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αθλητικό μέλλον του νησιού μας αγωνιζόμενοι σε πνεύμα αθλητικής αλληλεγγύης και «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Στη διάρκεια του 6ου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Πάρου συμμετείχαν συνολικά 260 παιδιά που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα μέσα από την διαδικασία της ομαδικής άμιλλας, και παράλληλα να αναπτύξουν και να αναδείξουν το ατομικό τους ταλέντο

Τις απονομές των επάθλων που θεσμοθέτησε η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. έκαναν οι επίσημοι που παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Έπαθλα δόθηκαν και στους τέσσερεις συλλόγους που συμμετείχαν στο τουρνουά, ενώ αναμνηστικοί έπαινοι απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και η Αθλητική της Επιτροπή ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο με την έναρξη του 7ου τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου.

O Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π

Αθανάσιος Μαρινόπουλος          

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares