Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 15:59

Κρασανάκης: Δύσκολος αντίπαλος ο Πανθηραϊκός

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΟΑ για τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον Πανθηραϊκό.

Ο τεχνικός των ''πρασίνων'', Βασίλης Κρασανάκης, έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Χαρίτου που είναι τιμωρημένος, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει τον καλύτερο δυνατό σχηματισμό.

Ο νεαρός προπονητής γνωρίζει αρκετά καλά τη δυσκολία του κυριακάτικου αγώνα που θα λάβει χώρα στο Ατσαλένιο με δεδομένο ότι η ομάδα του θα βρει απέναντι της ένα σύνολο που έχει ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε:

«Είμαστε σε ένα νέο πρωτάθλημα με νέους αντιπάλους. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα μια ομάδα η οποία έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έχει ενισχυθεί πάρα πολύ. Έδειξε τη δυναμική της στα φιλικά και αποτελεί έναν δύσκολο αντίπαλο για την πρεμιέρα. Παρ” όλα αυτά, εμείς παίζουμε στο γήπεδο μας, έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το πρωτάθλημα δείχνει ότι σαν στόχο για να μπορέσεις να τα καταφέρεις θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου. Εμείς αυτό θα επιδιώξουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη την 1η αγωνιστική, έχοντας στο πλευρό τον κόσμο μας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares